Det här med att bo på landet.........

 
 

När man bor på landet kan man ha riktigt roligt, jag skulle aldrig byta bort det här lantlivet mot stadsliv. Tänk så mycket roligt barnen får uppleva som jag inte är säker på att de skulle få uppleva om vi hade bott i stan.
 
Igår skördade bonden ute på åkern och grabbarna lyckades flörta till sig lite skjuts i skördetröskan och fick åka med några varv till deras stora lycka. Bilderna får mig dock att påminna om det onda jag fick uppleva i samband med att jag tänkte ta korten. Fotografering kan faktiskt vara riktigt farligt. I min hastighet och jag skulle springa in och hämta kameran slog jag tån i dörrkarmen riktigt ordentligt och jag vek mig av smärta. Gubben stod bredvid och skrattade, men när jag under natten vaknade av en hejdundrande värk förstod han nog att det där inte gick så bra. Något som fick sig en smäll igår, brast troligen inatt för jag vaknade med en knallblå tå i morse. Aj!
 
Hur som helst i dag låg massor av halm kvar på åkern och barnen har lekt med halmen större delen av dagen. Jag passade på att ta några bilder efter att jag kommit hem från en fotosession inne i stan. Dock lite svårt att få bra ljus då det var soligt och ingen direkt skugga att lura till sig.
 
 
 
 
 
 
 
Mina älskade barn <3 Blir alltid så glad när jag lyckades få dem alla att vara med på samma kort.
 
 


Ann-Ki

Aj som F*N för din tå. Hoppas att det gick över snabbt.

Underbara foto på dina barn och jag håller med dig att det är nåt alldeles extra när du får dom på samma foto.

2015-09-17 / 08:44:50
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback