Ulliga humlor och getingar!

 
 
 

Jag är trött på att skriva, men jag gillar att visa bilder. Jag är trött på bloggen också, men jag gillar mina bloggvänner. Och jag är trött på att alltid känna att jag inte passar in, men jag tycker väldigt mycket om många i min närhet, men vågar bara inte tro på att de tycker om mig. Och jag är trött på att jag vill så mycket men tiden inte räcker till. Trött på att känna att jag alltid måste göra tråkiga saker när det jag allra mest önskar just nu är att få göra något riktigt roligt.
 
Men som tur är finns positiva saker också och de där känslorna som spökar brukar ju lägga sig efter några dagar........så länge bjuder jag på ulliga humlor och getingar och hoppas orken återvänder. Kärlek till er alla <3

Kvalitetstid med ankorna, eller med.....

 
 
 
 
Ledig dag och då passade lilltjejen och jag på att ta oss in till stan och mata ankorna, picknicka i det gröna och leka en sväng i lekparken medan de stora barnen gick i skolan. En väldigt mysig fm med min yngsta, sådant där som kallas kvalitetstid, ja inte med ankorna då utan med min minsta. Ikväll ser det lite mulet ut på himlen, men jag hoppas på fint väder imorgon också så vi kan få en till mysig fm tillsammans innan en jobbhelg väntar.
 
Bilder från ankmatningen:
 
 
 
 
 
 
 

Det här med att bo på landet.........

 
 

När man bor på landet kan man ha riktigt roligt, jag skulle aldrig byta bort det här lantlivet mot stadsliv. Tänk så mycket roligt barnen får uppleva som jag inte är säker på att de skulle få uppleva om vi hade bott i stan.
 
Igår skördade bonden ute på åkern och grabbarna lyckades flörta till sig lite skjuts i skördetröskan och fick åka med några varv till deras stora lycka. Bilderna får mig dock att påminna om det onda jag fick uppleva i samband med att jag tänkte ta korten. Fotografering kan faktiskt vara riktigt farligt. I min hastighet och jag skulle springa in och hämta kameran slog jag tån i dörrkarmen riktigt ordentligt och jag vek mig av smärta. Gubben stod bredvid och skrattade, men när jag under natten vaknade av en hejdundrande värk förstod han nog att det där inte gick så bra. Något som fick sig en smäll igår, brast troligen inatt för jag vaknade med en knallblå tå i morse. Aj!
 
Hur som helst i dag låg massor av halm kvar på åkern och barnen har lekt med halmen större delen av dagen. Jag passade på att ta några bilder efter att jag kommit hem från en fotosession inne i stan. Dock lite svårt att få bra ljus då det var soligt och ingen direkt skugga att lura till sig.
 
 
 
 
 
 
 
Mina älskade barn <3 Blir alltid så glad när jag lyckades få dem alla att vara med på samma kort.