En soluppgång hemma hos mig....det är magi det!


Alltså jag slutas aldrig att förvånas över hur vackert det kan vara i naturen. Hur en plats som kan se så grå o trist ut ena morgonen helt plötsligt morgonen därpå omvandlas till ett av de vackraste vyer som finns. Sådär vackert att det känns som man svävar på små lätta moln när man tittar på det samtidigt som munnen formar små ljud, oh, wow.....vackert.... och hakan nästan faller ned till marken. Jag skulle kunna stå och blänga på det i timtals eller iaf tills magen skriker att de är hungrig och behöver mat.
 
Nåväl, jag är glad att detta vackra finns precis utanför mitt fönster. Att jag då och då får se dessa magiska spel som naturen visar upp. Och ibland har jag riktig tur att jag dessutom hinner gå ut och fånga det magiska eller iaf försöka fånga det jag upplever där och då för en del saker är lättare att uppleva i verkligheten, de magiska solstrålarna, fåglarna som kacklar, vinden som susar i träden samtidigt som jag ser hur solen stiger och dimman lättar. Försöker iaf dela med mig av en liten del av det jag för ett par dagar sen fick uppleva, hemma hos mig, utanför mitt fönster, en lite kylig, men vacker morgon i Oktober.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


norrbotten emma

så vacker morgon!! :)

2015-10-21 / 23:09:28
BLOGG: http://nouw.com/lillemmish
ullie

Alltså det är magiskt ute nu . så himla fint. hur tidigt är du uppe?? =)
jätte fint som alltid söta du kram o ha en fin måndag

Svar: Hehe ibland redan 05.30, ibland vid 07.30 och ibland lite längre. Allt beror ju på årstid när man får se det vackra och vinterhalvåret och höst hinner man faktiskt med att se solen.
Lottiz Törnqvist

2015-10-26 / 01:56:01
BLOGG: http://weberskold.blogg.se
sandra - 3 barns mamma <3

Jösses vilka bilder!!! Du lyckas då alltid fånga det vackra runt om kring oss. Älskar ljuset i bild 3 och 4. Ser ut att vara taget ur en dröm.

Ha en super fin vecka!!!!

2015-10-27 / 17:33:31
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Ann-Ki

När solen tittar blygsamt fram och naturen visa den beslöjande dimman, det är otroligt vacker.

2015-11-04 / 20:10:43
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback