En morgon innan solen gått upp!


Mina tankar fortsätter snurra uppe i knoppen. Jag är så himla osäker på mig själv, fortsätter känna att jag inte riktigt passar in och det resulterar i orolig sömn vilket gör mig trött. Men lite glad blev jag i veckan när jag vågade säga hur jag kände till någon och fick ett positivt svar tillbaka. Ett litet bevis på att det nog mest handlar om mina egna hjärnspöken trots allt.
 
Hur som helst var jag ute en tidig morgon och tänkte fotografera den där röda månen som inte alls var röd längre när jag gick upp och dessutom gömde den sig så jag hittade den inte förrän det var försent. Istället tog jag en bild mot åkern där solen börjat ljusna himlen lite. Snart får jag se många härliga soluppgångar här i dimma och snö. Så vackert där vi bor och jag älskar varje minut vi får ha denna underbara utsikt.
 
Önskar er alla en härlig fredag och helg. Själv är jag ledig idag, men jobbar sen hela helgen. För första gången på länge är jag inte alls sugen på att gå till jobbet som jag älskar, men bara bita ihop och räkna ned dagarna tills nästa helg då jag äntligen är lite ledig igen och DÅ ska jag ha kvalitets tid med familjen.


sandra - 3 barns mamma <3

Ja dessa hjärnspöken kan allt få en tänka helt upp och ned mellan åt. Men du är inte ensam om att fråga sätta tillvaron. Jag tror att vi alla åker i den berg och dalbanan ibland. Det gäller att hålla kvar vid de posetiva delarna utav det man har och utmana sig själv i det som känns fel. Ibland behöver man något nytt i tillvaron och ibland behöver man få se på det hela med nya ögon.

Jätte fin bild. Färgförändringen på åkern är suverän och jag gillar hur man fortfarande ser skymten utav några stjärnor på himlen.

Ha en jätte fin helg!!!!

2015-10-03 / 09:47:44
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Elin

Jag har massor av tvivel inom mig just nu, så jag känner igen mig i det du skriver. Det är bara att ta djupa andetag och räkna till tio.. Oftast är det ens egna hjärnspöken. Skönt att du kunde lösa det. Kram

2015-10-09 / 18:51:15
Hanna

Vet precis känslan du skriver om. Våga lita på att du är bra som du är. Jag tänker att jag ska vara den jag är. Tänker inte ändra på mig för någon annans skull och om hen inte gillar mig så är det den personens problem. Men visst får jag "återfall" ibland och tänker precis som du. Du är bra!

2015-10-09 / 21:02:43
BLOGG: http://hannafialotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback