Bland läskiga typer och djur - Halloween på Kolmårdens djurpark!


Idag har vi firat halloween på Kolmårdens djurpark. Alltid lika roligt och en stor eloge till alla vålnader och gastar i parken som verkligen bjuder på sig själva.
 
Som vanligt har kameran jobbat lite också medan vi blivit skrämda, fått skrattanfall och tittat på gulliga djur som imponerat och fått oss att smälta.
 
Redigeringen dagen till ära fick bli lite försök att få bilderna ännu kusligare, redigering är inte min bästa sida, men det är kul att leka lite ibland och försöka få till det som man tänkt sig. Lyckades väl sådär, men ja här är resultatet iaf från dagens bildskörd i den ordning vi upplevde dem. Jag låter bilderna tala sitt egna språk.
 
Glad halloween på er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bara så ni vet är det här mitt rätta jag ;-)
  
Tack Kolmårdens djurpark för en lyckad halloween även detta år :- D

En soluppgång hemma hos mig....det är magi det!


Alltså jag slutas aldrig att förvånas över hur vackert det kan vara i naturen. Hur en plats som kan se så grå o trist ut ena morgonen helt plötsligt morgonen därpå omvandlas till ett av de vackraste vyer som finns. Sådär vackert att det känns som man svävar på små lätta moln när man tittar på det samtidigt som munnen formar små ljud, oh, wow.....vackert.... och hakan nästan faller ned till marken. Jag skulle kunna stå och blänga på det i timtals eller iaf tills magen skriker att de är hungrig och behöver mat.
 
Nåväl, jag är glad att detta vackra finns precis utanför mitt fönster. Att jag då och då får se dessa magiska spel som naturen visar upp. Och ibland har jag riktig tur att jag dessutom hinner gå ut och fånga det magiska eller iaf försöka fånga det jag upplever där och då för en del saker är lättare att uppleva i verkligheten, de magiska solstrålarna, fåglarna som kacklar, vinden som susar i träden samtidigt som jag ser hur solen stiger och dimman lättar. Försöker iaf dela med mig av en liten del av det jag för ett par dagar sen fick uppleva, hemma hos mig, utanför mitt fönster, en lite kylig, men vacker morgon i Oktober.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig höstpromenad!


I helgen innan jag åkte till jobbet sken solen och träden lyste så fint gula, det ryckte i fototarmen och jag var bara tvungen att ge mig ut och ta in allt det vackra. Lite begränsad med tid, men ett par bilder hamnade i kameran. Hoppas på fler av dessa underbara dagar och promenader tillsammans med de allra finaste.