Ett stort dröm dockhus för en liten tjej.


För ett tag sen visade jag dessa bilder på min lilla sessa som fått ett nytt fint dockhus. Jag hade turen att vinna detta från stor och liten via deras facebook sida.
 
Blev väldigt överraskad när det visade sig att jag vann, det trodde jag aldrig. Men vann det gjorde jag och till min stora glädje kom dockhuset hem lagom till en ledig dag och lilltjejen var helt till sig över sitt nya jättehus till sina dockor. Storebrorsorna var dessutom väldigt avundsjuka, men snäll syster som de har fick de förstås vara med och leka. Och sedan dess har de alla tre tillsammans haft lekstunder i dockskåpet. Och det är helt underbart att se. Lilltjejen som för en gångs skull får vara med och leka utan att brorsorna kan säga att hon inte får vara med då detta ju är hennes dockskåp och dessutom att få se alla tre leka med varandra trots att det är lite åldersskillnad mellan dem. Sann syskonkärlek.
 

Nej nu ska jag titta mer på tv om reportaget kring tiggeriet som ökat enormt på våra gator senaste tiden. Det programmet borde alla som stödjer tiggeriet se. Jag har ju en bestämd åsikt om tiggeriet, vet precis vad jag tycker och känner och hur jag agerar kring det. Programmet gör mig bara mer säker i min ståndpunkt. Men om det är det ett helt annat inlägg som jag inte publicerat ännu. Det ligger i mina utkast och väntar på att bli färdigredigerat med bilder innan jag publicerar det. En dag kanske ni får läsa det om jag får de där bilderna någon gång.


Anonym

Gu va drömlikt det måste ha varit för henne!

Svar: Ja hon älskar den :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-12 / 21:51:04
nathalié - mamma till charlie

men guud vilken ujdnerbar vinst! stort grattis =)

Svar: Tack, känns mäktigt och lillsessan är så glad :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-13 / 10:42:42
BLOGG: http://livetomyarp.com
Ann-Ki

WOW, vilket fint hus dockorna har fått. När jag var liten hade jag ett dockhus, men det var litet. Mina döttrar fick ärva mitt dockhus som jag renoverade. Men jag köpte även ett stort dockhus till flickornas barbiedockor. Gissa om jag också lekte? ;)

Svar: Ja de älskar huset alla barnen och det används till alla möjliga figurer. Jag hade med ett litet Lundby som barn.
Lottiz Törnqvist

2015-05-13 / 11:05:57
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Helen

Oj vad stort! Kul!
Har tillfälligt en blogg uppe igen!

helenanderzon.blogg.se

Kramar

Svar: Skulle kika in, men den var borta igen :-(
Lottiz Törnqvist

2015-05-14 / 19:21:06
Camilla

Wow, vilken dröm för en liten tjej! Grattis till vinsten :D

Svar: Ja verkligen drömlikt. Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-15 / 20:31:45
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se
Sandra - 3 barns mamma <3

Men vilken vinst du kammat hem. Tok mycket grattis! Förstår att både hon och brorsorna blev glada. Dockhus är alltid kul och i den skalan blir det till det extra dess utom.

Ha en tok fin helg!!!

P.s ser fram emot ditt inlägg om tiggeri. Får dock en känsla av att vi har olika åsikter där. Men jag tycker att det är kanon att du tar upp ämnet D.s

Svar: Tack för grattis :-D Det har vi säkert har för mig jag läst ett inlägg hos dig för länge sen? Får se när jag får upp det.
Lottiz Törnqvist

2015-05-16 / 05:13:00
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Theresa

Men wow!!!! Vilken dröm för en liten tös! Jag hade smällt av om jag fått ett sådant när jag var liten!!!! Grattis till den fina vinsten! Och jag förstår att syskonen blev lite avis! 😉 Tur de får vara med! 😊 Kram kram

Svar: Ja det var verkligen en drömvinst och lillsessan är så glad :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-19 / 21:25:52
BLOGG: http://mammaT.blogg.se
sandra - 3 barns mamma <3

Jo jag har skrivit en liten trudelut om tiggeri också. Tycker att det är bra att fler tar upp ämnet, även om man inte delar samma åsikt. Jag tycker att så länge man inte blundar för sammhälls frågor så kommer vi framåt och lösa det som behövs lösas upp.
Kramar!!!

2015-06-22 / 05:38:40
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback