En regnig valborg!

 
 
 
 
 

Oj vad tiden springer fram. Valborg var ju för flera dagar sen.
 
Det blev en regnig och kall valborgskväll. Synd när dagen var så fin med sol, även om det blåste. Blåsten avtog något iaf och en valborgseld blev det. Den blåste dock mot träden och glöd flög omkring, men det var så blött så det var ingen fara på taket och vi stod på rätt sida så vi fick inte massor av rök eller glöd på oss.
 
Idag har jag haft en ledig dag med lilltjejen. Vi har byggt ett dockskåp som jag vunnit till henne. Får visa er i ett eget inlägg. Har jobbat hela helgen annars och både igår och idag har kroppen värkt. Är stel i lederna och kall. Hoppas det ger sig snart igen är så jobbigt med värkdagarna för jag blir så trött och omotiverad. (Och nej jag har inte sökt för det igen ännu. Svårt att ta sig för när det ändå är hanterbart och man tidigare sökt, men inga svar fått!)
 
Hoppas ni alla haft en fin helg och en bra start på veckan! Snart är det helg igen och då väntar festligheter :-D Solen är beställd tills dess så jag hoppas den kommer fram i tid ;-).


Emilia Åkerberg

Herregud va snygga bilder! :)

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-05 / 18:10:27
BLOGG: http://akerbergs.blogg.se
Anonym

Jätte snygga bilder. Tråkigt med värken som du får emellanåt. Kanske borde få en remiss till rematulogen. Hoppas det släpper snart

Svar: Ja nåt borde de göra iaf, men bara söka och tjata. Just nu har jag haft ont till och från nästa något varje dag i tre veckor.
Lottiz Törnqvist

2015-05-05 / 18:48:37
Ann-Ki

En liten mix i detta inlägget om både glädje och smärta... Jag har själv fått en flygande glöd i ögat en gång, gjorde förbannat ont och ögonläkaren har konstaterat att jag har ärrbildning på hornhinnan. Men tack och lov är jag inte skadad för livet. Ska inte tjata på dig angående dina återkommande smärtor, inte mer än att går bara inte för länge med det här. Det tröttar ut dig. Tänker på dig och sänder iväg lite positiva energier genom cybervärlden plus en bamseKRAM.

Svar: Usch lät otäckt med glöd i ögat. Vilken tur att det gick bra ändå och du inte fick men.
Lottiz Törnqvist

2015-05-06 / 17:12:51
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Fröken M

Oh no ! För mig är planering A och O.
ven när det gäller presenter ! :)

Svar: Jaha okej, missade nog att du menade det i inlägget. Planerar också mina presenter, men brukar ha en låda man kan ta av ifrån och oftast är det sånt som passar de flesta.
Lottiz Törnqvist

2015-05-06 / 21:05:32
BLOGG: http://frokenmela.se
Iselin Renée

Utrolig fine bilder :)

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-07 / 15:01:42
BLOGG: http://www.iselinrenee.blogg.no

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback