Morsdag, ny dator och en hel del fotograferingar!

 
 
Oj vad tiden springer fram. Bloggen har fått lite uppmärksamhet senaste tiden och det har även ni kära läsare. Var flera veckor sen jag besökte er tillbaka ju. Ni undrar nog vart jag tagit vägen för detta är ju inte alls likt mig. Men ja livet pågår utanför internetvärlden också och jag har helt enkelt inte hunnit med varken blogg eller annat på internet. Allt blev ju så mycket krångligare att ta fram datorn när min dator gick sönder och jag nu får bygga ihop en tillfällig lösning med en egen skärm vid sidan av den bärbara. Men jag är oerhört tacksam för er som fortsätter hänga kvar, det betyder jätte mycket, så glad för er alla jag lärt känna via bloggen och som fortsätter visa intresse och inte lämnar bloggen. Ser er som mina internetvänner :-D
 
Nu har jag iaf beställt en ny dator som kommer underlätta för mig så jag hoppas jag blir nöjd med den och kanske väcker den blogglusten åter igen.
 
I övrigt har jag haft fullt upp med fotograferingar. Bland annat denna ovan som skulle bli en morsdagpresent idag till deras mamma. Super kul att få vara med och göra en morsdag present till någon och syskonpar är alltid roligt att få fotografera. Har en till på gång att redigera fast en yngre syskonskara som ni ska få se sen. Utomhus dessutom, jag älskar utomhus fotografering.
 
Hur som helst hoppas jag ni haft en fin helg och bra morsdag. Vi har haft en fullspäckad helg och firat lite morsdag, konfirmation och kikat på husvagn bland annat. Tiden har gått så fort att det känns rätt tråkigt att den redan är slut, var jag verkligen ledig något? Som tur är har jag en extra dag ledigt imorgon från jobbet så jag hinner städa av lite här hemma innan andra jobbet kallar.

Kasta pengar i sjön!

 
Jippi för löning, men usch för räkningar. Man hinner bara få in pegarna på kontot sen är allt slut igen. Känns som man slängt ned alla pengar i sjön på inget alls. Men japp vi klarar oss och det är huvudsaken. Har det ju rätt bra ändå om man jämför mot många andra. Men vi sliter för varje krona ska gudarna veta. 
 
Tycker ni att det är svårt att få pengarna att räcka till eller har ni några bra spartips dela med er vetja!  

Mammamingel 2015


Oj vilken helg jag haft. Fullspäckad och helt underbar. Enda nackdelen är att jag inte känner att jag varit ledig tillräckligt. Vill gärna vara ledig en dag till från jobbet, ingen lust alls att jobba imorgon.
 
Hur som igår var jag på mammamingel från morgon till kväll. Ett super härligt event där jag träffade många härliga personer. Och roligast hade jag nog allra mest vid trerätters middagen. Vilket sällskap. Skrattade så vi fick ont i magmusklerna. Och Sanna och Christina från Norrköping event och PR hade gjort ett bra jobb. Som vanligt fick vi också med oss hem en fullspäckad goodiebag. Enda tråkiga var att det drog ut på tiden och jag missade en tavelram som alla tydligen fick i slutet. Lite trist när jag inte fick med den också :-(.
Vinster fanns det i mängder också, men där var inte turen med mig särskilt bra. Eller jag vann lite grann, men inget som jag ville ha. Vad ska jag göra med ett paket blöjor i storlek 4-9kg t ex, haha. Men, men man kan inte ha turen med sig jämt.
 
Idag har jag istället hunnit med redigering av bilder, fotografering i det gröna och cirkus med ena sonen. Hade turen att träffa en av gårdagens nya bekantskaper där också. Jätte roligt att få se hennes familj. Verkar vara lika härliga som mor sin.
 
Nej nu ska jag sussa. Datorn är lite bökig just nu då jag inte har någon skärm på bärbara och sitter med en kopplad skärm till den. Inte det mest optimala. Det gör att jag gärna inte sitter vid datorn, men när jag väl tar upp den vill jag göra klart så mycket som möjligt och det resulterade i en sen kväll. Hoppas jag orkar upp imorgon ;-)
 
Bjuder på en bildbomb från dagen igår.
 
 
Hoppas ni alla mår bra och haft en skön helg.