Vårtrötthet?!


Jag har alltid så svårt för övergångarna, höst-vinter och vinter-vår. Blir alltid extra trött och med tröttheten kommer de där dumma tankarna, sånt som hänt som bara måste ältas igen. Varför duger jag inte? Varför är jag inte värd att älska och kämpa för? Varför kan jag inte bara vara jag och man tycker om mig för den jag är, trots en del dåliga sidor? Och varför slutar jag aldrig älta samma sak om och om igen! Sluta bry dig, gå vidare och släpp det! Hur mycket jag en önskar att det vore annorlunda kommer det inte bli det så acceptera att det är som det är! Varför ska det vara så svårt?
 
Jaja något positivt finns det idag trots allt. Våren som visat en underbar sida, att jag har skrattat med kollegor idag, att jag fått två kramar och jag älskar dig mamma av de finaste barnen i världen och att jag i helgen kommer få träffa nära och kära.
 
Och det här ger sig snart! Som vanligt går det över och jag kan fortsätta i den där härligt glada känslan igen! Imorgon är en ny dag!


Emelie Ekman Lindqvist

Du är inte ensam!! Tänk positivt nu :)

Svar: Försöker, men det går verkligen upp och ned hela tiden. Även om det inte är kul att höra att andra har det likadant så är det ändå skönt att höra att man inte är ensam. Kram på dig <3
Lottiz Törnqvist

2015-03-05 / 22:37:52
BLOGG: http://emeliece.blogg.se
åsa

känner igen det där för jag har det likadant

Svar: Kram på dig med.
Lottiz Törnqvist

2015-03-06 / 05:33:59
Lena

Hoppas du får en riktigt skön, solig helg!!!
Kram Lena

Svar: Tack fina du <3
Lottiz Törnqvist

2015-03-06 / 10:57:50
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
Ann-Ki

Att älta och grubbla kan få den lugnaste att bli orolig och känna stress. Ett tips är att du ska undvika att pressa fram ett "varför" så fort du upplever trötthet och när du blir nedstämd. Försök istället att tänka, "vad" kan jag göra och "hur" ska jag gå tillväga för att känna med glädje.

Jag håller på med att formulera en text kring bland annat det här och en del sidospår. Texten kommer så småningom att bli ett blogginlägg. Om du då läser min personliga upptäckt tror jag att du tar till dig mina ord och börjar tänka annorlunda. Ska bara fila lite till på texten, förhoppningsvis om inte annat kommer emellan så blir det nog klart inom en veckas tid. Har lärt känna dig och jag vet att du uppskattar mina skriverier.

Kramar i tusen till en fin bloggvän!

Svar: Jo jag försöker tänka positivt och vända på det, men ibland kommer det fram att man känner som man gör. Tyvärr måste jag ju bara acceptera att en del saker är som de är då jag vägrar ta det steget och lägga det på mitt ansvar att lösa det som är. Kommer bara bli mera olycklig av det, vill känna att jag är älskad av personen för den jag är och att jag är värd att kämpa för. "Vi är samma kött och blod" var det inte jag som sa!!! Ska kika i bloggen din. Läste ett inlägg för ett tag sen, men kommenterade aldrig det då jag läste från mobilen, men tror nog du menar ett nytt nu. Kram på dig med min kloka fina bloggvän.
Lottiz Törnqvist

2015-03-06 / 13:52:35
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
nathalie - mamma till Charlie

Skönt att det varit några fina glimtar iaf. Men kan säga att jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver. Är också känslig för årstiderna och är otroligt lättpåverkad av det. Hoppas det vänder fort för dig
Kram <3

Svar: Ja inget kul när det känns upp och ned hela tiden. Som en berg och dalbana.
Lottiz Törnqvist

2015-03-06 / 20:26:08
BLOGG: http://livetomyarp.com
Kalla mig M

Jag känner igen det där med att reagera vid vår och höst.

Svar: Ja många verkar ha det likadant.
Lottiz Törnqvist

2015-03-11 / 00:08:33
BLOGG: http://grankott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback