Våren kommer senare i år!

 
 
 

De här bilderna tog jag för ett år sedan. Dit har inte riktigt våren kommit ännu detta år. Tycker inte att det känns som om våren är senare i år, men det är den visst. Blir spännande att se när våren är här på riktigt. För mig är det när det är torrare ute och vårblommorna börjar komma upp. Tussilagon är mitt allra säkraste vårtecken så snart får jag nog gå och kika på tussilagostället om där finns några tussilagon.
 
När tycker ni det känns som vår på riktigt? Alltså som om våren är här för att stanna?
 
Önskar er en fantastisk helg!


Anna ch

håller med dig, våren har inte riktigt "slagit ut". Underbara bilder

Svar: Tack. Hoppas den är på G nu med de senaste dagarna härliga sol.
Lottiz Törnqvist

2015-03-07 / 06:30:03
Ann-Ki

Hösten kom i oktober månad och så har det känts under hela vintern, en evig höst och visst känns våren avlägsen. Jag tycker att våren har kommit när man slipper ha extra tröjor på sig under jackan, solen lyser och fåglarna kvittrar och som du beskriver att tussilagorna blommar i det torra gräset. Allt är kladdigt och vinden kyler och himlen är ständigt grå, är trött på att vädermakterna busar med oss. Minns de här fotona som du har publicerat. Det är kul att fotografera och jämföra från år till år. I julgåva fick jag en kamera av min pojkvän. Betydligt bättre kvalité än min tidigare. Så... jag väntar på att våren ska komma för jag vill gå på vårpromenad med min kamera och plåta vackra ställen här omkring.

Svar: Vad kul med ny kamera. Hoppas ni med haft härligt vårväder senaste dagarna så du kommit ut och fotat. Blir så härligt med bilder i vårsolen.
Lottiz Törnqvist

2015-03-07 / 11:07:32
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback