Nya blivande Telia kunder :-D


 
Vi har länge tänkt byta abonnemang och bredband till något annat då mottagningen här inte alltid är optimalt med det vi har idag, men priset har alltid varit större och vi har tänkt att vi kan leva med att det är som det är då. Men så gjorde våra nuvarande leverantörer en rejäl höjning på vårat abonnemang, ja dubbelt upp och helt plötsligt fanns inget längre som höll kvar oss. Så vi såg oss om efter något annat och valet föll på Telia.
 
Där hittade vi ett bra paketerbjudande som vi nappade på och det hela slutade med att vi får samma månadskostnad som idag, men bättre stabilare bredband och två helt nya telefoner. Vi kommer även välja deras tv-tjänst och får lite mindre kanaler en vi har idag, men eftersom vi ändå inte tittar på dem så känns det bättre att betala för det man faktiskt använder. Och nu när vi blev storkunder så fick vi också ett toppen erbjudande av säljaren i affären som överraskade oss med att vi fick välja lite tillbehör kostnadsfritt. Hur schyst är inte det. Verkligen en toppen säljare från start.
 
Så idag känner jag mig nöjd. Vi har gjort en bra affär och Telia har fått oss som kunder. Dessutom har jag en ny fin telefon i min ägo. Bara vänta på att allt ska starta igång nu med eftersom vi kommer behålla telefonnummer så måste vi vänta på uppsägningstiden på de gamla abonnemangen, men själva telefonerna kommer vi börja använda redan nu :-D Så ja ibland är det bra att se över sina abonnemang när det lönar sig som det gjort för oss :-D
 
Hoppas ni alla njutit av helgen.


sandra - 3 barns mamma <3

Va härligt att bytet känns bra. Vi har också Telia samt tele2. Det har fungerat bäst för oss. Men känns som vi borde uppdatera oss med nätet då det är rätt slött ibland :/

Ha en kanon start på veckan!!!!

Svar: Ja bytet känns kanon bra, men har inte hunnit testa det ännu, men jag tror det kommer bli toppen. Hoppas få igång bredbandet i veckan nu. Väntat har känts lång.
Lottiz Törnqvist

2015-03-23 / 10:43:57
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Elin Caesar

Kul med ny telefon! Jag ska också byta till Telia eftersom 3 har så taskig mottagning norröver - något vi blev varse i somras när vi åkte till Arvidsjaur och inte kunde hålla kontakt med mamma och Kjell på vägen. Men för mig blir det faktiskt en Samsung. Ja jag överger faktiskt iPhone. Tycker batteritiden är så enormt kass.
Kram

Svar: ja vi övergav oxå iphone. blev sony som har bäst batteritid just nu. och jag är super nöjd :)
Lottiz Törnqvist

2015-03-26 / 10:38:31
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Sandra - 3 barns mamma <3

Ja väntan är aldrig rolig. Man blir lite som liten igen och vill nu nu nu när det är något man vill testa på ;) hoppas att nätet har hoppat igång och att det känns bra!!!

Svar: Japp nu har internet hoppat igång och det blev klar förbättring, bara uppladdningen av bilderna går som på räls. Mobilerna däremot får vi vänta med till juni. Tv-n har första dagarna vi testar nu och vet inte riktigt vad jag tycker ännu.
Lottiz Törnqvist

2015-04-11 / 10:11:30
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Sandra - 3 barns mamma <3

Härligt att internete fungerar fint. Aldrig fel när det bättre än tidigare. Trist att ni får vänta på mobilerna. Men juni är inom se hål :)
Hur kommer det sig med tv'n? Dålig teckning eller är det utbudet?

Svar: Ja nu är ju juni här och imorgon hoppar nya abonnemangen igång :-D Tvn kommer jag inte ihåg vad jag skrev, men vi har bytt för att det blev billigare. Och det verkar fungera bra med bytet, problemet är bara att vi tittar väldigt sällan utan det är bara barnen som kikar på barnkanalerna så funderar på om vi verkligen ska ha det kanske räcker det med play via internet?
Lottiz Törnqvist

2015-04-22 / 13:03:26
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
sandra - 3 barns mamma <3

Härligt att abonnemanget har kommit i gång nu :)
Hihiihi! känner igen det där ;) Brukar bli så att det är barnen som använder sig mest utav det. Play fungerar alltid bra, så för egen dl så tycker jag att play räcker. Men det beror ju å vad man vill se och så. Testa er fram. Menar känns det som att dt inte bli använt så kan man ju alltid säga upp :)

2015-06-22 / 05:41:58
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback