Födelsedagskalas!

 

Idag blir min yngsta hela 3 år. Förstår inte vart åren tar vägen. Men enligt min 3 åring så har hon ätit upp tiden så kanske därför tiden går så snabbt då för vi äter ju flera gånger per dag ;-).
 
Jag är så stolt över henne och det är fantastiskt att lära känna henne mer och mer för varje dag som går. Hon är så lättsam och allt bara flyter på med henne och har gjort sen hon var tre veckor och började sova hela nätterna, inte ens mat vaknade hon för på natten. Kanske beror det på att hon är nummer fyra och vi har "vanan och tryggheten" inne eller så är hon tydlig med vad hon vill och vi har lätt att tyda det då. Numer säger hon ju vad hon tänker och tycker. Är lite sådär lillgammal som man brukar säga. Skrattar mycket, busar emellanåt och berättar en hel del så man kan få lite svårt att hänga med ibland för hon blir så ivrig. Mitt härliga lilla glada energi knippe. Hon får höra många gånger att jag älskar henne och att jag är stolt för vem hon är, precis som för hennes syskon. Ja ens barn är det bästa som finns och jag är så glad över alla mina fyra barn. De är de mest dyrbaraste jag har och skulle något hända dem vet jag inte vad jag skulle ta mig till.
 
Hur som helst idag har vi haft öppet hus för henne. Det har ätits tacopaj och hellokitty glasstårta på dotterns begäran. Mina barn brukar ju alltid få önska sig en födelsedagstårta och mat på födelsedagen och lite osäker var jag att min 3 åring skulle klara av det då hon inte är så stor ännu, men så fel jag hade för hon var klar med vilken tårta hon ville ha. Det svåraste var sen för mig att lyckas matcha önskemålet :-D Fick bli en checcecake med karamellfärg i så den blev lite rosa och sen en mall, glasyr och vaniljsocker för att skapa ett hello Kitty huvud uppe på tårtan. Tycker det blev rätt lyckat ändå. Den behöver inte vara så perfekt, men får gärna föreställa det den ska föreställa och dottern godkände den och var nöjd så då är jag med nöjd.


Nathalie - mamma till Charlie

Åh stora tjejen! Stort grattis till sötan. Vad fin tårta också!

Svar: Ja hon växer så det knakar. Ja tårtan blev bra, skönt att få till det.
Lottiz Törnqvist

2015-03-20 / 23:40:51
BLOGG: http://livetomyarp.com
Helen

Visst går tiden för fort .
Grattis till din fina tjej
Kram

Svar: Ja allt för fort. Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-03-21 / 07:01:40
BLOGG: http://stenstromsbloggeria.blogspot.se/
Ann-Ki

Dom där intressanta och givande pratstunderna kommer du att få uppleva gång på gång allt eftersom åren går. Känner igen mycket på din beskrivning när det gäller min yngsta dotter, hon hade också mycket klart för sig trots då sin ringa ålder och hon kunde berätta saker som en liten vuxen. Ibland undrade jag och tänkte: Hm... hon har ett barns kropp, men hennes själ den är gammal... Wow, vilken fin tårta du åstadkom till lilla flickebarnet! Än en gång, det var och är så fint och mysigt att få ta del av dig och din tillvaro såhär på avstånd i vår gemensamma cybervärld.

Svar: Jag hoppas det fortsatt blir många sådana pratstunder. Är härligt med barnen och allt de ger en. Det bästa i livet helt klart <3
Lottiz Törnqvist

2015-03-21 / 09:49:36
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Anna Hansson

Men åh vilken fin tårta! :)

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-03-23 / 11:22:06
BLOGG: http://annaprincesshansson.blogg.se
Lina

stora tjejen! ett stort grattis i efterskott till henne från mig o max. Tårtan tycker jag att du lyckats riktigt bra med :) Kul det va att stöta på dig häromdagen. Vi måste verkligen få ihop en fika nu :) kram

Svar: Tack Lina. Det var kul att stöta på er också häromdagen. Var allt för länge sen man sågs. Hoppas vi kan få till en date inom snar framtid.
Lottiz Törnqvist

2015-03-24 / 11:43:18
BLOGG: http://mizzlina.blogg.se
maria at inredningsvis

ÅHHH vilken SÖT flicka:) hoppas ni haft en mysig helg med mycket sol


Ny post..8 påskpynt som räddar påskstressen:)

Jag önskar dig en härlig ny vårvecka.

LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor :)

Svar: Tack, ja hon är verkligen söt vår lilla fyra :-D
Lottiz Törnqvist


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback