Det bästa med våren och drömmen om att fota utomhus porträtt!

 
 

Det blir mycket skrivet om våren just nu. Helt enkelt för att det är våren som rör sig i huvudet på mig nu. En härlig känsla av värme, lycka och längtan. Den här årstiden är verkligen underbar. Att se hur allt vaknar till liv igen sakta men säkert. Allt vi har framför oss med sommaren och allt som hör till. Jag älskar det.
 
Våren är också tacksam att fotografera. Alla blommor som kommer upp ur jorden, djuren som vaknar till och faktiskt syns då växtligheten inte vuxit upp en så de kan inte gömma sig lika bra. Insekterna som kryper fram och är lite lagom slöa så man hinner med att ta kort på dem och så solen och chansen att fånga solnedgångar lite lagom tid på dygnet.
 
Just nu drömmer jag om att få fotografera massor av porträttbilder utomhus. Den biten går inte så bra i mitt fotograferande. Jag får inte så många förfrågningar på att få fotografera utomhus. Synd tycker jag för det är det som är allra roligast. Just för att ljuset är olika varje gång man fotograferar och bilden kan bli olika från gång till gång även om det är samma plats. Hittade så fina vyer i helgen där det skulle kunna bli magiska bilder om jag bara hade en modell med mig. Nåväl den tiden kommer väl eller så får jag ta med mig stativet och ta självporträtt även om det inte riktigt är samma sak.


Ann-Ki

Varför inte?
Klart du ska ta med stativet och ta självporträtt i vacker natur. Det hade också varit kul att titta på.

Svar: Nej, det blir inte riktigt samma sak för jag ser inte hur bilden blir när jag knäpper av. Blir ju en annan teknik eller hur jag ska förklara. Men ja snart kanske det får bli lite självporträtt ändå.
Lottiz Törnqvist

2015-03-16 / 08:06:31
sandra - 3 barns mamma <3

Våren kan man aldrig få för mycket utav ;) Att bara se hur både natur och människor kommer till liv igen. Älskar det. Man märker inte bara på sin omgiving utan på sig själv också hur mycket piggare och energi fylld man blir.
Tok fina vår bilder!!! Nyckepigan är min favorit! Har inte sett några själv ännu. Men än blommar våren ;)

Svar: Visst är våren fantastisk, men jag längtar mer efter senvåren då värmen kommer lite mer. Nu har det varit en period med kyla igen och det är inte alls skönt. Men nu är det nog riktigt nära att världen börjar blomma upp ordentligt.
Lottiz Törnqvist

2015-03-16 / 09:21:40
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Lena

Underbara vårbilder!
Kram Lena

Svar: Tack Lena :-D
Lottiz Törnqvist

2015-03-17 / 12:51:41
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
Theresa

Härliga vårfoton! Jag älskar våren!
Hade jag bott ännu närmre hade jag gladeligen låtit dig fota porträttbilder utomhus på mig och mina kids! :-) Kramar!

Svar: Tack. Ja våren är härlig. Vad gullig du är, hade varit en ära att få fota dina barn :-D
Lottiz Törnqvist

2015-03-17 / 23:07:33
BLOGG: http://mammaT.blogg.se
Sandra - 3 barns mamma <3

Sen våren intar inom kort ska du se. April är lurigt men när man minst annar det så kommer värmen och alla sköna färger fram :)

Svar: Fortfarande ingen värme, men det gröna börjar komma iaf. Så snart är vi där med värme.
Lottiz Törnqvist

2015-04-11 / 10:09:46
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback