Loppi blogbag Skönhet och Hälsa

 
Fått hem en ny underbar loppi blogbag, skönhet och hälsa. Verkligen uppskattat. Innehållet kom väl till användning. Tusen tack Loppi.
 
 
Ekologiska mini riskakor med choklad från Friggs. Uppskattat av liten som stor. Den enda som inte gillade dem var den yngsta, men mer över till oss andra då ;-). Jag fick dock nöja mig med en för sen åt barnen upp resten. Istället fick jag ha mitt te ifred med solljus, också den från Friggs. Smakar friskt och gott, lite tropisk smak och det bästa att den även innehåller D-vitamin.
 
Bio Oil är en hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att ta bort ärr, bristningar och ojämn hudton. Jag har inte sett resultatet ännu, men den känns lenande och luktar dessutom super gott.
 

Något annat som verkligen luktade gott var denna underbara parfym från Yves Rocher. En ny favorit att ha på sig. Yves Rocher hade även en mascara som också var kanon.
 
Annat som fanns i blogbagen var ett presentkort på trosor från Pierre Robert. Har dock inte kunnat beställa dessa ännu då deras hemsida bara stannar och man kommer inte vidare. Vet inte om det är mitt bredband, högt tryck på sidan eller bara något fel. Har tyvärr inte lyckats få tag på något mail till dem heller då sidan bara hakar upp sig så fort jag går in på den så någon utvärdering av dessa kan jag tyvärr inte lämna ännu. Få se om och när jag lyckas så får ni det i efterhand.
 
Det låg även med vaginaltabletter Active Balans från RFSU som man tar för att förebygga infektioner. Jag har testat dem en gång förut och fick då en svampinfektion av det så jag tänker inte prova igen, utan dessa gav jag bort till någon annan som fick prova då det inte var något för mig. Nog det enda i blogbagen som jag inte föll för pga. tidigare erfarenheter. Annars var det en super bra blogbag och jag är så tacksam att jag fått äran att prova dessa saker.

Kaniner!

 
Våra Ninisar gillar våren. När det är varmare utomhus och vi är hemma får de springa fritt i trädgården.
 
Ellie, den svarta kaninen är inte så rädd av sig så hon stannar oftast i närheten. Visst lite utforskar hon, men det är lätt att få fatt i henne igen om man skulle behöva. Henne får man bära in i buren igen för hon älskar att vara utomhus. Hon är också mycket lättare att fotografera då det går att locka på henne lite utan att hon ska bli rädd och byta håll. Blir hon rädd visar hon det tydligt genom att stampa med foten i marken och sen springa iväg och gömma sig.
 
 
 
 

Ludde däremot, vår beiga kanin han är en liten fegis. Fast han är o andra sidan mycket lättare att ha i famnen liggandes på rygg så man kan klia honom på magen. Han gillar också att vara ute, men är mera reserverad. Och han skuttar mycket snabbare en Ellie så det gäller att vara med så han inte rymmer. När man vill ha honom tillbaka i buren vet han precis vad som gäller och springer bort till den själv även om den inte är inom synhåll så vet han vart han ska. Rätt fascinerade. Tror dem förstår mer en vad man tror och Ludde är tydlig med att visa vad han inte tycker om och hur han ska göra för att undvika det han inte vill. Smart kanin skulle jag säga.
 
Hoppas ni alla njuter av helgen och tusen tack till alla kommentarer om mina nyckelpigebilder. Alltid kul när blogg.se vill visa fram mina inlägg :-D

Nyckelpigebilder.....


Jag undrar om våren kommit av sig? Blev ju så glad när jag fann en liten nyckelpiga i rabatten och som faktiskt ville bli fotograferad.
 
Visste ni att det är lättast att fotografera insekter på tidig vår och sen höst? När insekterna är lite slöa och inte försvinner snabbt iväg. Jag tycker macrofotografering och just  insekter är super skoj. Som en helt annan värld som öppnar sig. Tänk hur stort allt måste vara för dessa små liv. Jag tycker själv att världen känns stor, men för något så litet måste världen vara ännu större. Spännande, men kanske lite skrämmande.....
 
Hur som helst var det så roligt med fotograferingen att jag lyckades fånga så många nyckelpigebilder att jag fick svårt att välja ut några av dem så nu får se dem alla......och tittar ni riktigt noga kan ni nog se att nyckelpigan också vinkar till er.....