Födelsedagsfirande!


Att ha två junibarn som fyller år nästan exakt samtidigt och dessutom i samband med avslutningar etc. gör att det är mycket den här tiden på året. Så senaste helgerna har gått åt till att fira mina barn. Förra helgen släktkalas för dem båda och idag har jag sex fnittriga tjejer här hemma som firar min stora dotter. Precis som förra året blir det övernattningskalas. Imorgon blir det istället gokartkalas för vårat decemberbarn som fortfarande inte haft något barnkalas.
 
Mellan allt födelsedagsfirande har jag haft fotograferingar, rensat i trädgården och shoppat sommarkläder. Dessutom har jag äntligen fått hem min nya dator, ett skrivbord och en alldeles ny arbetsplats där jag kan sitta ostört och redigera bilder. Så nu hoppas jag det blir mer ordning med redigering av bilder och förhoppningsvis lite mer bloggande för jag har egentligen haft massor att blogga om, bara rent opraktiskt utan en välfungerande dator som gör det krångligare en vad det behöver vara. Jag är iaf jätte nöjd med min dator och min nya arbetsplats. När jag har piffat till allt lite extra med bilder i ramar och sånt då ska jag visa er. Vet att det har önskats lite mer bilder på inredning så det ska jag försöka ordna. Är det något mer ni önskar få se mera av nu när jag haft som ett litet uppehåll, skriv gärna en rad så ska jag försöka tillgodose detta.
 
Hoppas ni alla haft det underbart i veckan och njuter av helgen nu. Själv har jag haft semester hela veckan och jag tror minsann jag haft tur och valt precis rätt vecka då jag haft sol nästan alla dagar och de tre sista nu har varit sommarvarma. Heeeelt underbart :-D
 
Lite bilder från mina två junibarns firande i förra veckan.
 
 
 


Ann-Ki

Många järn i elden blir som artonhundra grader i kroppen. Men du verkar ha full kontroll på allt som ska göras. Min yngsta dotter var beräknad till nedkomst på min födelsedag... så jag knep igen och höll andan i tre långa dagar, sen kom hon. Inte sjuttan ska vi ha samma födelsedag var min tanke. Såklart skojar jag, för det där kan man inte riktigt styra, dom kommer när dom kommer. Förstfödda barnet kom en månad för tidigt... Så på hennes födelsedag hissar folk flaggan i topp, samma dag som vår kund firar sin dag, hehe. Har en släkting som firar sin födelsedag annandag jul, när vi var barn var hon avundsjuk på mig som firade min dag mitt i sommaren. Hade en gång en kompis som firade sin födelsedag på självaste julafton. Ja, som det kan bli... huvudsaken är att vi är födda och har det bra och mår gott och vill man fira "sin dag" kan man göra det precis när det behagar en och passar. Jag är ju av den "knäppa sorten" som inte firar... jo, min dotter Robin och det är för jag är så tacksam över att hon finns vid min sida (ja, du fattar), hon är helt enkelt en viktig och speciell person i min tillvaro och det är ofta jag visa vad jag känner. Så egentligen behöver vi inga fester när hon fyller år, bara vi gör något annorlunda och det brukar vi göra. Kram till dig Lottiz och var rädd om dig och njut av ditt liv, varje dag är en ny dag och den är just nu den viktigaste stunden i tillvaron, som man bär med sig in i sin framtid. Hm... nu skrev jag en sån där lång kommentar igen... tror du uppskattar det!

Svar: Jo då kontroll, men trött ;-). Men nu lugnar det ned sig och om två dagar har jag fem veckor ledigt. Det ska bli helt underbart och välbehövligt. Nej det där med födelsedag rår man ju inte för, det blir när det blir. Jag har ju en annandag jul och han höll på att komma julafton, men jag gjorde som du och knep. Satt stilla utan att röra mig alls, det tryckte på fruktansvärt nedåt och kändes som vattnet gick när som. Något vatten gick inte, men dagen efter startade värkarna och sen gick jag över midnatt och det blev annandag jul. De andra två är beräknade exakt samma dag, men kom på olika dagar och den tredje valde en bra månad då inte så mycket annat händer, mer en fler släktingar som fyller nästan samtidigt ;-). Själv är jag sommar barn och har aldrig blivit firad i skolan som andra barn jämt blev. Eller så är folk bortresta så de firar inte för det. Men jag lider inte ändå. Min familj är mitt viktigaste, precis samma som Robin är för dig <3Klart jag uppskattar dina kommentarer, oavsett längd på den så är de alltid innehålls rika <3
Lottiz Törnqvist

2015-06-14 / 11:46:25
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Ann-Ki

*kund, ska det inte vara, det ska vara KUNG!

2015-06-14 / 11:48:59
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback