En busig 3 åring!

 
 

Det var många år sen nu jag hade en 3 åring och jag hade glömt hur otroligt härliga de här i den här åldern. Ja förutom att de gnäller för allt ganska lätt. Men förutom de så är hon sådär härligt sprudlande glad min 3 åring. Hon hittar ständigt på nya saker och kan roa sig själv långa stunder. Något som blivit populärt är att klä ut sig eller ta på sig våra skor och knata runt i. Hon är otroligt lätt att få till skratt och att roa. Allt man hittar på är roligt.
 
Ska bli så mysigt att få ha hela sommaren hemma tillsammans med henne och hennes storasyskon. Bara 4 arbetsdagar sen är jag ledig i fem veckor. Känns rätt okej faktiskt :-D
 
 


Lena

Så söt!
Kram Lena

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-06-14 / 18:38:13
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
Ann-Ki

Jag var lite äldre än 3 år när jag besökte min farmors klädkammare. Där inne kunde man hitta en massa kul att prova och sen ut och vara mannekäng för min rara farmor och jag sjöng och skrattade, en riktigt show bjöd jag min farmor på. Kan tillägga att min farmor hade även peruker, det var nåt över det extra. Men visst håller jag med dig att tre års åldern är intressant och givande. Annars minns jag starkt mina döttrar när dom var i cirka fyra års åldern, det var intressant att se världen genom deras ögon och alla tokiga frågor dom ställde. Ja... suck... det var tider det. Tack för att du visar än en gång upp foto som glädjer mig och dina andra bloggföljare. Alltid lite uppiggande när Lottiz är i farten i cybervärlden. Kram

Svar: Låter ju super kul för en treåring Att du minns det fortfarande. Min lilla tjej har också lite hattar som hon kan leka med och hon klär ut sig med dem och det blir ibland lager på lager. Kan se rätt roligt ut. Måste fånga det på bild med en dag :-D Och visst är det härligt att försöka se världen ur barnens perspektiv.
Lottiz Törnqvist

2015-06-14 / 19:12:27
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
sandra - 3 barns mamma <3

Tycker att tempramentet kommer desto mer i 3 års åldern :P Men jag håller med att det är en härlig tid. Språket är i gång för fullt, leken förändras var dag och nyfikenheten är obgränsad.

Låter härligt att få så många veckor till att bara få njuta utav sommaren ihop. Har ni plannerat för något extra skoj under sommaren?

Kramar!!!

Svar: Ja eller den egna viljan iaf, men jag ser det som positivt att de har förmågan att själva visa vad de vill, även om de inte alltid riktigt visar vad de vill ;-). Vi har bara planerat en vecka på Öland som vanligt och någon dagstur till Grönalund annars blir det mest hemmamys eller Kolmården där vi har säsongskort :-D Ni då?
Lottiz Törnqvist

2015-06-16 / 14:10:53
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
nathalié - mamma till charlie

guad vad söt hon är! växer så fort. en liten showare ser jag :).

Svar: Hehe ja det är hon verkligen.
Lottiz Törnqvist

2015-06-17 / 09:05:18
BLOGG: http://livetomyarp.com
sandra - 3 barns mamma <3

Det är sant. Den egna viljan blomstrar i den åldern och det är viktigt att ge dem utrymme att få använda sig utav den. Även om man känner sig rådvil i mellan åt.
Låter som toppen bra sommar planer. Ja här är det lite upp och ned sedan separationen och jag har inte fått mina jobb tider ännu. Men det blir Busiz besök, Legoland trip och en vecka Sälen. Fast jag kommer inte med till Sälen då det är en jobb vecka :/ Så blir en hel del dags utflykter med picknick, bad och äventyr i närområdet i år.
Kram!!!

Svar: De små utflykterna är lagom det med, bara ta dagarna som de kommer. Tillbaka till verkligheten för mig nu, 5 veckor till gick fort :-D
Lottiz Törnqvist

2015-06-22 / 05:52:06
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback