Gröna Lund

Tog en tur till Gröna Lund idag, jag maken och de tre stora barnen. Vi gick loss på alla stora karuseller och när en timma gått hade vi hunnit åka första omgången på de allra populäraste. Med andra ord, ingen kö till att börja med 😉. 
 
Sen kom lite fler folk och vi fick lov att köa, men i överlag upplevde jag det som lagom med folk, vädret var perfekt och vi fick ut massor av dagen. 
 
Lite bilder från smartphonen/instagram.
 
 
 
 

Ansiktsbehandling


Idag har jag haft det riktigt lyxigt. Jag har besökt Rosen kraft och träffat Asta som gett mig en underbart härlig ansiktsbehandling. Något som var välbehövligt. Jag är ju inte världsbäst på att ta hand om mig själv och min kropp om man säger så 😉. 

Möjligheten kom efter mammaminglet då jag hade turen att vinna Rosen krafts tävling. Trodde inte jag skulle vinna då jag brukar ha otur i tävlingar på mammaminglet, men denna gång tog jag hem en riktigt bra vinst visade det sig. 


Asta var jätte duktig och kunde sin sak. Jag fick både tips på hur jag ska ta hand om mitt ansikte och dessutom fick ansiktet en fullständig rengöring och massage under en timma. Ljuvligt. 

Så nu har jag haft en härligt rengörande känsla i ansiktet hela dagen idag.


Tack Asta för en välbehövlig behandling. Vi ses definitivt igen 😀

Semester och vi orkade inte vänta på sommarvärmen.....


Förra torsdagen var det fint väder, men kallt i luften. Men vi blev alla trötta på att den riktiga sommaren aldrig kom och eftersom vi alla hade semester så fick det bli så här för vi orkade inte vänta längre på riktig sommar. Men uppenbarligen triggade vår sommarlek vädret och dagen efter varit det ljummet och skönt. Nu har dock vädret slagit på sparlågan igen och med en ny semesterperiod framför mig kanske vi får ta och visa vädret igen hur vi vill ha det ;-).
Hur som hade vi super skoj. Vet inte om barnen hade roligast eller mamman när hon såg alla roliga miner och hopp dem gjorde.
 
Semestern inleds med midsommarfirande för mig och familjen tillsammans med vänner och DET känns helt underbart skönt. Äntligen sommarlov på riktigt och semester på riktigt. Bara solen och värmen som ska bli på riktigt nu sen är allt perfekt!