Ljuvligt söta hallon!


 
 
 
 

Ytterligare en sak i våran trädgård som jag älskar. Hallon. Jag brukar alltid få en gren kvar från fjolåret som ger färska hallon nu och sen får jag några i höst sen också. Och de är såååå goda när de är nya och färska så här. Dessutom så roligt att fotografera alla röda bär i våran trädgård.
Så om det inte är strandväder kan ni passa på att fotografera ljuvliga bär. Jag rekommenderar att fotografera mulna dagar eller när kvällssolen är på väg ned för att få så bra bilder som möjligt. Fullt solljus och stark sol är ingen höjdare för bilderna.


sandra - 3 barns mamma <3

Åhhhh hallon som är så gott. Både som de är och till lite glass eller på tårtan.
Mycket bra tips du gav. Jag fotade hallon här om dagen under dags ljus. Tyckte att färgen på dem bleknade även när jag testade andra inställningar :S Men nu så, med underbart tips utav dig ska jag testa enu en gång.

Ha en tok fin helg!!!

Svar: Ja de är ljuvligt söta dessa hallon. Synd bara att vi inte har flera. Hoppas du fick till lite bra hallonbilder :-D
Lottiz Törnqvist

2015-07-11 / 20:02:07
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Amie

Hej!

Jag har nu läst alla dina tips gällande fotografering och jag måste bara buga för dig! Jag har sedan länge försökt förstå mig på detta om fotografering för att få bästa bilden, inställningar osv.
Har hoppat runt på nätet och kollat sidor, allt jag har läst har känts som ett främmande språk och jag har varit mer förvirrad efteråt! Men efter att ha läst din blogg så har poletten äntligen fallit på plats!
Jag hajjar! Nu är det bara att öva, öva och öva!
Tack tack!
För övrigt så har du en underbar blogg med underbara bilder! Så hit kommer jag att återvända!
Tack återigen!
// Amie

Svar: Tusen tack för din gulliga kommentar <3
Lottiz Törnqvist

2015-07-15 / 13:17:44
BLOGG: http://mybohemiandreamlife.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback