Fiskelycka en regnig torsdag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tredje dagen med regn och kallt väder. Tror det mesta av den här sommaren kommer regna bort. Men varför sitta inne och deppa för det? Nej vi tog en tur till bryggan vi var vid förra året och fiskade och det visade sig bli en riktig fiskelycka iaf om man frågar min mamma som fångade en stor brax. Hon blev så glad att hon (nästan) pussade den, hahaha, sen släppte hon i den i vattnet igen och önskade den ett bra liv. Snacka om att fisken måste tackat sin skyddsängel för det för på andra sidan bryggan stod en hungrig person och försökte sno fisken, ni kan gissa att ögonen ploppa ur honom när vi slängde i den i vattnet igen ;-).
 
Fiskelycka hade även yngsta sonen som fick upp en mini mört (tror jag det var) och kan det vara en stensipa? Någon som vet vad fisken på sista bilderna heter? Den var en sådan där fisk som håller sig på botten. Aldrig tidigare sett en sådan så det var lite roligt att sonen lyckades fiska upp den.
 
Hur som en väldigt lyckad dag tillsammans med barnen och min mamma <3


Ann-Ki

En regnig och kylig dag kan gemenskapen hålla en varm. Kul foto!

Svar: Ja så är det verkligen och varför haka upp sig på vädret, man måste göra något bra av dagen ändå. Men ibland är det svårt att bara ta sig för.
Lottiz Törnqvist

2015-07-10 / 14:51:40
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
sandra - 3 barns mamma <3

Hahahahaha!!!! Din mamma är bara för underbar. Jag hoppas fisken gillade pussen ;)
Tok bra kort och fiska i regn ska ju vara ett tok bra knep för att få napp på.
Trots regn så såg ni ut att ha haft en väldigt skön stund ute.


Svar: Hehe ja den bilden blev underbar, min mamma är så go som bjuder på sig själv och sen också ger mig tillåtelse att sprida bilden :-D Vi brukar oftast pricka in regn när vi fiskar, men några stora fiskar förutom den här då har vi ändå aldrig lyckats få ;-)
Lottiz Törnqvist

2015-07-11 / 20:04:49
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback