Julgalan 2015

 
 

I fredags var jag på julgalan i Norrköping. Vann två showbiljetter dit genom unga föräldrars hemsida. Otroligt tacksam vinst och så trevligt att komma iväg på något sådant här. Fantastiska artister och skön musik att lyssna på. Lite roligt var att mitt i showen gick någon säkring eller något sådant så det blev kolsvart, men efter några minuter var det löst och showen kunde fortsätta. Vill ni med tävla om fina priser så kan jag rekommendera att kika in på unga föräldrars hemsida HÄR.
 
Sen mitt i natten till lördagen for vi upp och åkte till Ullared och storshoppade. Blev inte många timmar sömn, men det var det värt. Så nu är det mesta förberett till julen. Så skönt utan stress, har aldrig förstått det där med att folk stressar jul och ska hinna med allt, det blir ju jul ändå och man hinner det man hinner.
 
Idag har vi klätt julgran och gjort ett pepparkakshus. Eller rättare sagt barnen har och jag har tittat på och sen fått tagit hand om städning. Rättvist fördelat, njaaa, men ett sätt att sysselsätta barnen och umgås tillsammans vilket är trevligt förstås.
 
Vill också passa på att tacka er alla som kikar in lite då och då, inte många som är kvar längre, förstår ni tröttnar när jag inte är så aktiv längre. Kommer nog fortsätta vara glest ett tag till. Jag hinner helt enkelt inte med bloggen eller rättare sagt jag prioriterar den inte längre. Jag mår iaf bra, mycket bättre en på länge. Känner en slags harmoni inom mig, tacksam för mycket och är nog precis där jag ska vara just nu. Känner att jag hittat rätt i yrkeslivet och bara det ger mig så mycket kraft. Så min frånvaro beror inte på att jag mår dåligt bara att jag har annat som tar min tid.
 
Hur som helst så tog jag massor av bilder i fredags. Inte helt lätt med en kamera utan långzoom och när jag inte stod vid scen, men ja det syns ju vad det är på bilderna iaf. En dag hoppas jag få frågan att fotografera som konsertfotograf och få stå riktigt bra till. Vore super häftigt. Har så många bilder i huvudet, riktiga närbilder med rök och mystiska ljus som jag vill ta. En dag SKA den drömmen bli sann.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Christina Kaakinen

Så supersnygga bilder .Önska jag ägde din kamera .Vi kan behöva dig som fotograf framöver .Man vet aldrig vad som kan dyka upp .
Tack för ert sällskap .

Svar: tack christina, vad roligt du gillar dem. det är bara höra av er så får vi se om jag kan 😀
Lottiz Törnqvist

2015-12-06 / 19:52:16
BLOGG: http://mittandraliv.vimedbarn.se/
Sanna

Dina bilder blev ju grymma! Bra mycket bättre än mina, med min lilla digitalkamera. ;) Tänk om man hade både din kamera och din fantastiska talang.

Kram Sanna

2015-12-07 / 18:52:51
BLOGG: http://mammasvardag.se
sandra - 3 barns mamma <3

Men vilken helg ni har haft. Showen såg riktigt fart fylld ut. fantastiska bilder du fick med dig hem :)
Mysigt med pepparkakashus bak också. Det är ju så kul att göra. bara marrigt att få ihop huset till en början ;)

Ha en tok fin lucia!!!!

2015-12-13 / 14:33:34
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Mirre

Jättefina bilder från julgalan =D

2015-12-15 / 09:40:17
BLOGG: http://nouw.com/sweetwords
Elin Caesar

Jättefina bilder. Verkar ha varit ett mysigt evenemang :)

2015-12-17 / 16:22:36
Hanna

Kul att se bilder från evenemanget!

2015-12-19 / 21:37:00
BLOGG: http://hannafialotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback