I Pulkabacken!

 
 
 
Så härligt att snön äntligen kom. Har haft två dagar i pulkabacken med familjen. Igår tog vi bilen till mårängsbadet och var iväg en längre stund och åkte pulka och grillade korv och idag tog vi en sväng till vårat områdes pulkabacke och åkte i någon timma. Härligt. Även skridskohallen har fått sig två besök. Ljuvligt.
 
Imorgon är sista dagen på detta år. Jag tillbringar hela eftermiddagen och kvällen på jobbet medan de andra firar här hemma. Känns lite speciellt att vara på jobbet. Har faktiskt lyckats undvika nyårsaftonskvällen förut, bara jobbat dagen så det kändes ju som min tur nu. Vad ska ni andra hitta på?
 
Passar på att önska er alla ett gott slut på 2015 och ett gott nytt år 2016.
 
 
 
 

Födelsedagsfirande och godistårta!

 
 
 
 
Vi avbröt som vanligt allt julfirande idag och firade sonen som fyller år. Trevligt avslut på denna härliga helg. Sonen hade önskat sig en godistårta och en sådan fick det bli. Riktigt söt och sliskig tårta, räckte med en liten bit ;-). Nu känner jag mig överjäst av tre dagars överätande med både fett och socker så imorgon blir det att återgå till vardagsmat igen.
 
Tusen tack alla som firat vår 11 åring idag, älskar er alla <3 Och tack för alla grattis hälsningar ni sänt <3. Sonen är nöjd med dagen och somnar nog ovaggad sen.

Med önskan om en God Jul!

 
 
 
Glada barn, julmusik i bakgrunden, julgröt, julsmörgås med julskinka, barn som fått öppna en julklapp på morgonen och är sysselsatta en stund medan vi förbereder för julmiddagen, till och med katten är glad (eller galen) han springer fram och tillbaka, hoppar över paketen under julgran, hehe, ja julafton börjar med samma känsla som alltid <3 Älskar julen. 
 
Önskar er alla en God Jul. Ha en underbar jul och hoppas den blir underbar som ni alla förtjänar <3