Långe Erik på Ölands Norra udde!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Under semestern besökte vi Långe Erik som ligger på Ölands norra udde. Första gången barnen och för mig (tror jag) som vi var uppe i en fyr. Lite sådär halvläskigt högt och trångt ffa med fyra barn att hålla reda på och dessutom försöka få några bilder, men en fantastiskt utsikt var det och miljön runt omkring var helt underbar. Jag älskar skärgården när den visar sig från sin bästa sida.
 
Annars då. Ja förutom att jag är en dålig bloggerska som knappt bloggar längre. Jo jag lever och dagarna knallar på. Är inne i en intensiv jobbperiod, har hunnit fylla år, bakat, gjort saft, plockat bär, haft lite ångest, varit förväntansfull, varit ledsen, varit glad, känt mig älskad och hunnit sakna. Ja lite sådär som livet är för de flesta, upp och ned i med- och ibland i motvind.
 
Hoppas ni alla njuter där ute.


JUNITJEJ

Vilka härliga bilder!

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-08-06 / 18:57:42
BLOGG: http://www.junitjejen.se
Lena

Underbara Ölandsbilder! Får mig att längta dit.....
Kram Lena

Svar: Tack, kul att det väcker en längtan. öland är underbart :-D
Lottiz Törnqvist

2015-08-06 / 21:47:51
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
Elin Caesar

Åh nu blev jag nostalgisk. Kommer ihåg när vi besökte Långe Erik när vi var på Öland med Alexander. Första gången vi tältade tillsammans. Det ÖSREGNADE hela dagarna så till den grad att vi till slut åkte hem. Men en av dagarna var vi på Långe Erik och då var det uppehåll tillräckligt länge, just vid dem stenarna där du fotat I, att vi satte oss där och grillade korv :D

Borde dra med barnen till Öland igen. Vi ska skaffa ett stort familjetält tänkte vi och dra med familjen på tältsemester varenda sommar. Det är något särskilt, och Öland är ju så vackert. Kan vi ju komma o hälsa på er på er camping nästa sommar om ni är där nästa år också. Vore skoj!

Tycker bilderna med längre slutartid så man ser havets rörelser är så grymt coola, blivit inspirerad till att testa det också? Har du stativ då eller är du bara fenomenalt stadig på hand?
Kram

Svar: Vi tänkte byta camping nästa år då svärisarna inte är där längre. Men vi campar gärna ihop med er :-D Att fotografera med längre slutartid var super roligt och bilderna blir så mycket bättre. Nu var det relativt lugnt vatten så det blev inte så mycket rörelse som jag hade hoppats på, men ja nöjd ändå. Stativ är ett måste då jag har så pass lång slutartid och även ett gråfilter. Lycka till :-D
Lottiz Törnqvist

2015-08-08 / 01:20:01
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Elin Caesar

Eh jag insåg nu att det inte alls var I... ja, den tjejen iallafall! Vid dem stenarna grillade vi ;)

Svar: Det är Ronja, barnens kusin, men de är nog lite lika :-D
Lottiz Törnqvist

2015-08-08 / 01:21:10

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback