Njuta av våren!

 
I lördags innan jag åkte till jobbet tog vi en sväng till vårat blåsippeställe. När solen lyste och jag visste att alla vitsippor kikat fram så kunde jag bara inte låta tillfället försvinna för innan man vet ordet av är alla blåsippor över blommade. Det visade sig bli en helt underbar förmiddag med tre av barnen och maken och en enorm lust väcktes i mig att bara fortsätta fotografera våren.
 
 
 
 
Det finns en fårhage precis bredvid tyvärr hann jag inte in att fotografera dem närmare, men det får snart bli en sväng hit igen tror jag för sonen tjatar om att han gärna vill åka och hälsa på fåren.
 

Sommarlängtan. Lilltjejen älskade att leka med stenarna vid vattnet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Och så blev det massor av bilder på alla sipporna. Här är bara ett fåtal av alla bilder som blev. Tre olika sorter blev det. Och nu har jag äntligen min vårtavla som ska framkallas till hemmet klar. Bara höst, vinter och sommar som jag ska lyckas få en som duger som väggkonst ;-).
 
Hoppas ni alla haft en underbar helg!


Lena

Helt underbara vårbilder du bjuder på!!!!!
Ha en skön dag!
Kram Lena

Svar: Tack, vad kul att du gillar dem :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-20 / 12:20:11
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
Nathalie

Vad härligt ni haft det :). Man ska njuta nör man kan.

Svar: Ja riktigt härligt och det gäller att passa på :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-20 / 15:19:12
BLOGG: http://livetomyarp.com
Ann-Ki

Åh så fina sippor du har fotograferat. Det är längesedan jag själv har fått med egna ögon i skogen möta dessa vackra små blommor och ännu längre sedan jag såg någon blåsippa. Första foto på dig gillar jag verkligen, så fridfullt och vackert du sitter där och skådar ut över vattnet.

Svar: Tack vännen. Ja blåsippor var länge sen jag med såg tills jag fann denna skog eller rättare sagt blev tipsad. Här växer det sippor runt varje krök. Super fint.
Lottiz Törnqvist

2015-04-20 / 17:01:40
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback