Kryssning med Viking Line och Cinderella!

 
 

För ett tag sen vann jag en resa med Viking Line eller rättare sagt jag vann kostnaden för själva hytten då mat och buss samt dricka fick bekostas själv.
 
I helgen var det då äntligen dags att åka iväg på ett dygn på sjön och utnyttja min lilla vinst. Vi valde att åka med Cinderella som är Viking Lines partybåt. Och oj vilken härlig kväll och dag det visade sig bli. Sist jag var på samma båt var det fylla, bråk och en hytt som luktade spyor. Nu möttes vi istället av en städat båt med människor som roade sig, hade roligt tillsammans och kunde njuta av festligheter utan massor av slagsmål. Riktigt trevligt.
 
 
 
 
 

Först stod vi på däck och hann njuta en liten stund av disigt solljus innan vi gick in och begav oss till vårt bord där vi skulle avnjuta en god buffé. Vi hade sådan tur att vi fick fönsterplats och kunde sitta och se ut medan mörkret började falla över sjön. Ett litet minus bara för smutsiga fönster.
 
 
 

Efter att förätit sig på den goda buffén, tagit efterrätt där jag bara orkade två av sakerna och hävt i sig lite vin och öl så begav vi oss vidare till baren och dansgolven. Underhållningen på båten var verkligen på topp. Den bästa jag hört på flera år. Först lyssnade vi på en trubadur i puben, Anders någonting, sen på bandet Tideline och vid 23 kom kvällens höjdpunkt Panetoz och de är ju bara för härliga. Kunde inte låta bli att låta kameran ta några bilder innan jag följde med i dansandet. Tyvärr rätt svårt att fotografera med knuffande och buffande omkring sig. Alla ville stå så nära de bara kunde ;-). Men ett par bilder blev det trots allt och mest nöjd blev jag med den bilden som är bland de översta bilderna i detta inlägg. Som avslut kom DJ Gretchen och sen Tideline igen.
 
 
 
 
 
 
 

Efter att ha sovit ett fåtal timmar blev det frukostbuffé och sen ägnade vi en del av dagen åt att vila och slappa i spabadet. Otroligt skönt och lyxigt. Tyvärr blev det inga bilder från söndagen, vet inte vad som hände där, men jag orkade bara slappa, hehe. Och bilderna på oss själva behåller jag de flesta för oss själva, bara den översta jag bjussar på som svägerskan tog på oss. Ibland måste man få ha lite bilder för sig själv också ;-).
 
Är iaf jätte nöjd med helgen och resan. Har varit lite anti mot kryssningar efter två dåliga turer, men nu när jag haft två trevliga turer i rad är jag nöjd och kan tänka mig att åka iväg snart igen :-D.


Ann-Ki

Glädjande att du var nöjd med din båt-tur och första fotot på dig och din make strålar av kärlek. Ni är så gulligt rara!

Svar: Tack vad rar du är :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-14 / 21:08:48
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Nathalie

åh vad roligt! Älskar kryssningar. Så mysigt och skönt att åka iväg en sväng,

Svar: Ja det var skoj, välbehövligt att komma ifrån lite.
Lottiz Törnqvist

2015-04-16 / 17:01:54
BLOGG: http://livetomyarp.com
Elin Caesar

Härligt! Mysigt att komma iväg lite från vardagen!

Svar: Ja det var ett skönt avbrott faktiskt och jag gillade Viking Line, mycket roligare en Birka.
Lottiz Törnqvist

2015-04-19 / 00:19:11
BLOGG: http://arvegil.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback