Kolmårdens djurpark - en tjuvkik på bamses nya värld!

 
 

Idag var vi till Kolmården och spanade in hur bygget till bamses nya värld går. Verkar verkligen bli toppen. Ska bli roligt att åka hit i sommar med familjen. Perfekt med årskort. Självklart fanns bamse där också. Lilltjejen tyckte det var lite läskigt, men en kram fick bamse iaf. Lilleskutt däremot var mest läskig så han fick ingen kram och vi skulle gärna vara långt borta tyckte lilltjejen.
 
Efter vi varit där så köpte lilltjejen med sig en bamsegosis hem och nu sover den sött i hennes säng. Hon älskar verkligen bamse, även om han var lite läskig i verkligheten.
 
 
 
Självklart spanade vi även in alla djuren också. Alltid roligare att se djuren när det är svalare då de är lite mer pigga då och visar sig lite mer. Dessa två ovan såg vi i linbanan Safari.
 
 
 

Sälarna visade sig från sin bästa sida och kom fram riktigt nära vilket var rätt häftigt.
 
 
Även snöleoparderna var framme och tillät sig till och med fotograferas.
 

Surrikaterna hade fått ungar som var hur söta som helst.
 
 
 

Tigrarna visade sig också från sin bästa sida och kom riktigt nära. Blev många bilder på dem så jag tänkte visa er flera i ett eget inlägg sen.
 
Nu när vi har årskort igen lär det nog bli flera inlägg från vår favorit djurpark Kolmården, blev ju ett uppehåll förra året. ;-).
 
Hoppas ni alla haft en fantastisk helg <3
 


Ann-Ki

Åh..... tappar skrivförmågan över dina foto! Kan bara skriva att jag ser fram emot att titta på dina tiger-foto. Min pappa var fascinerad av just tigrar och han själv försökte fånga dessa vackra varelser med sin kamera, det blev ett par bra foto, som jag mer än gärna plockar fram och tittar på lite då och då. Mina tankar går ju till min kära pappa, sådär vemodigt men ändå med lycka i hjärtat.

Svar: Oh tack vad rar du är. Nu finns fler tigerbilder ute också :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-06 / 09:26:53
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Cirkus Alfredo

Vilka fina bilder! Kul att få se lite bilder och läsa om nya Bamses Värld, det ser verkligen fint ut. Nu blev jag sugen på att åka dit, det blir nog en Kolmården-tripp senare i vår!

Svar: Tack. Det har verkligen blivit fint där. Har lite fler bilder från bamses värld nu när det är klart allt. Det kommer ut inom närmsta dagarna.
Lottiz Törnqvist

2015-05-04 / 12:04:42
BLOGG: http://www.cirkusalfredo.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback