Känna sig halvbra!

 
 
Jag tänker mycket på oss människor, hur vi fungerar, hur andra tänker, vad som är viktigt i livet och samspelet mellan saker. Vad som påverkar oss positivt och negativt etc. Jag vet att jag är djup inom mitt tänkande och det gör att jag också ibland påverkas negativt av det och att jag ofta analyserar saker för mycket.
 
Något jag analyserat om senaste tiden är varför jag aldrig känner mig tillräckligt bra. Bara sådär halvbra. Jag vill känna mig bra på något att jag duger och jag gjort något lysande eller fantastiskt bra. Inte bara halvbra. Kanske strävar jag för högt eller har för höga krav. Kanske är det bättre att vända tanken åt att vara nöjd med det man faktiskt gör. Jag tror nog på det sista. måste bara försöka lära mig att vända tanken så det blir bättre.
 
Ja hur som helst det finns mycket att skriva, men jag vill inte bli för djup här. Egentligen mår jag relativt väl just nu, men det är jobbigt att aldrig känna sig tillräckligt bra. Att bara duga ibland, att bara vara halvbra på en del saker, eller totalt värdelöst på andra. Kanske är det en vanlig känsla?
 
Jaja lite fredags tankar! Det kommer iaf bli en toppen helg då vi ska ut på trevligheter imorgon.
Önskar er alla en trevlig helg.


Lena

Önskar dig en riktigt skön helg!!!
Kram Lena

Svar: Tack fina Lena, önskar dig detsamma.
Lottiz Törnqvist

2015-04-10 / 22:19:34
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
ullie

Har ju st på jobbet en skit dålig chef som aldrig ger kred o så .. ja då tycker man inte man e bra alls i något. varför är det så ..

Önskar er en fin lrdag hoppas på sol o värme krma

Svar: vad trist med en sån chef. jag har i o för sig en bra chef som ger cred och visar att man gör ett bra jobb, men ibland vore det trevligt att höra direkt från de som ser en dagligen. men jag gör säkert ett bra jobb annars brukar man ju få höra det för konstigt nog hör man sånt man gör fel mer en sånt som är rätt.
Lottiz Törnqvist

2015-04-11 / 01:30:40
BLOGG: http://weberskold.blogg.se
Ann-Ki

Blir berörd över att du ibland känner dig halv... Jag tycker att du är duktig på många olika nivåer. För mig är du en person som sprider positiv energi omkring sig. Jag tror att du missbedömer dig själv lite, försök inte pressa dig allt för hårt. Ingen människa är perfekt och kan allt. Man ska vara tacksam över det man är bra på och det andra får man ha stöd och hjälp med ifrån sina nära och kära. Sådär lagom balanserat.

Svar: Ja det är nog som du säger. Jag har nog höga krav på mig själv och även dåligt självförtroende. Men det är svårt att känna att man duger och är tillräcklig. Men det är väl bara fortsätta jobba med sig själv antar jag.
Lottiz Törnqvist

2015-04-11 / 16:52:09
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Nathalie

Man måste verkligen få bekräftelse ibland, oavsett vad det gäller. Annars blir man osäker! Jag är likadan. Jag har aldrig självförtroende när jag gör något eller ska göra något, tror alltid att jag ska misslyckas eller att nögon inte är nöjd.

Jag tror inte det spelar nögon roll vad det är man gör, man är ändå osäker för att man inte har så bra självförtroende.

Jag vet att du är jätteduktig på ditt jobb och du är en grym fotograf! Dessutom verkar du vara en så härlig och snäll människa, så dig hade jag trivts att umgås med.

Svar: Tack Nathalie vad du är rar. Antar att det är som du säger, man får fortsätta jobba med sitt självförtroende, tro på sig själv och att man duger. Du verkar också så snäll och jag tror vi skulle ha kul ihop :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-12 / 06:38:59
BLOGG: http://livetomyarp.com
Elin Caesar

Ja det där med självförtroende är definitivt en färskvara. Men du är ju grym på att fotografera, och på att vara kreativ med dina barn. En fantastisk vän dessutom, och en superduktig sjuksköterska. Ja, det finns ju massor av saker du är riktigt bra på. Kram

Svar: TACK fina fina Elin. Det är ömsesidigt. Tycker du med är e bra vän och jag saknar dig/er jätte mycket. Känns så tråkigt att det är så långt att åka och att vi inte kan ses oftare.
Lottiz Törnqvist

2015-04-12 / 14:46:37
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Hanna

Jag känner så igen mig, kunde lika gärna skrivit inlägget själv. Jag tycker det är så tråkigt att man inte kan lita på att det man gör är tillräckligt bra utan trycker ner sig hela tiden...

Svar: Ja det har väl med självförtroende att göra antar jag. Tyvärr allt för många som inte har det. Kram till dig med, du är en härlig tjej och jag är glad att du följer min blogg, tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-13 / 22:31:36
BLOGG: http://hannafialotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback