Hemkommen efter dag på barnveckan i Stockholm!


Äntligen hemma efter en hel dag i Stockholm. Klockan 5 ringde klockan i morse och klockan 6.24 gick tåget mot Stockholm. Och först nu är jag hemma igen. Men det har varit en trevlig dag med utställare och föreläsningar tillsammans med tre goa kollegor. Men nu är energin uttömd och jag slängde mig på soffan det första jag gjorde. Precis som nyckelpigan som sov på maskrosen. Trodde den var död först, men efter att ha pillat lite på den, insåg jag att den bara sov, så alla är vi nog lite extra trötta ibland ;-).
 
Tre arbetsdagar kvar och två kvällar till hemifrån innan jag äntligen får en ledig helg. En helg där jag ändrade planerna radikalt igår. Jag ställer in något jag så gärna vill, men som tar emot att åka till pga. 70 mil i bil och att behöva sova borta en natt. Jag skulle inte palla det just nu och för en gångs skull lyssnar jag på vad kroppen säger till mig, den behöver en helg utan något planerat, bara ta dagen som den kommer! Behöver nog bli bättre på den biten att lyssna på kroppen. Men visst känns det jobbigt när huvudet och själen vill något annat och det var riktigt jobbigt att säga att vi inte kommer.


ullie

har inte hunnit samla krafter så va ja känner nu blir helgen lugn här me.

åhh va gullig du e vännen men man blir ofta sååå trött på sitt egna o där e ja väl nu igen . <3
stor kram till dej bilden va verkligen jätte fin

Svar: Skönt med lugna helger också :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-21 / 21:51:30
BLOGG: http://weberskold.blogg.se
Hanna

Det är svårt det där att lyssna på kroppen. Men jag blir bättre...

Svar: Ja det är inte lätt alla gånger. Och ibland är inte huvudet överens med kropp. Fast att knopp och kropp hör ihop ;-)
Lottiz Törnqvist

2015-04-23 / 22:07:46
BLOGG: http://hannafialotta.blogg.se
Ann-Ki

Om man inte lyssnar till vad ens kropp behöver, förlorar alla på det i längden. Du är den viktigaste personen i ditt liv! Om du faller följer fler med dig ner i ditt fall. Var rädd om dig och ta till vara på att finna ditt inre lugn och det i sin tur skapar goda energier omkring dig. Det är viktigt att stanna upp och tillåta sig "bara vara", ta det som det kommer. Om din kropp inte får den vilan som den behöver, blir det bara värre längre fram. Ja... du vet vad jag försöker förmedla! Kram och ha en lugn och fridfull helg!

Svar: Ja vet precis vad du vill förmedla, men det är så svårt för man kan inte skita i vissa saker och det är svårt att få tiden att räcka till. Nu har jag prioriterat bort bloggen och det känns som man väljer bort mer och mer som man verkligen gör för sig själv och bara för sin egen skull. Samtidigt är det just sånt som behövs. Men just nu känner jag att det kommer bli lugnare framöver. Bara solen och sommaren gör sitt och nu när alla kalas och praktiskt är förbi så kan jag förhoppningsvis njuta lite med.
Lottiz Törnqvist

2015-04-24 / 13:15:56
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Elin C

Jag tycker du gör helt rätt som lyssnar på kroppen! Hoppas du får en lugn och go helg nu, så ses vi senare! Kram

Svar: Tack, glad att du förstår :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-24 / 22:53:42
JUNITJEJ

Fantastisk bild!

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-01 / 21:37:56
BLOGG: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback