En valborg i blom!

 
 

Valborg och ledig dag. Passade på att ta en sväng till våra körsbärsträd i området. När jag inte haft möjlighet detta år heller att åka till kungsträdgården i Stockholm känns det helt okej att ha dessa vackra träd i närheten.
 
Lilltjejen klättrade i klätternätet och gick omkring med sin älskade docka i dockvagnen. Hon skulle prompt dra dockan i vagnen istället för att själv åka vagn. Jag tror att någon börjar bli en stor tjej. Tur det för våran sulky håller knappt ihop längre. Har inte vilja köpa någon ny eftersom vår lilltjej är vårat sista barn och sen behöver vi inga fler vagnar efter henne och eftersom det nu inte är så långt kvar tills hon inte behöver någon ny vagn så känns det bara onödigt att köpa en ny.
 
Hur som helst stannade vi ett tag och jag passade på att fota lite. Men efter ett litet tag började det blåsa så förskräckligt att det inte var skönt längre. Så vi knallade hemåt. Nu blåser det halv storm ute och jag funderar skarpt på om det blir någon valborgs eld ikväll. Jag menar om det blåser som det gör nu kan det väl knappast vara tillräckligt säkert att tända elden? Eller är det så kontrollerat att lite blåst inte förstör? Ja det märks väl ikväll hur det blir. Får vara glad att det än så länge är soligt och fint ute iaf. Det skulle ju bli regn idag så att se solen gör gott för själen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag önskar er alla en underbar valborg och första maj.

Loppi blogbag Vårpepp!

 
 

Är så otroligt tacksam att jag får möjligheten att testa dessa blogbag från loppi. Alltid lika roligt innehåll så även denna gång när Loppiblogbag vårpepp anlände.
 
Denna gång var innehållet:
 
Två produkter från Yves Rocher, en hårskölj Botanical Expertise, hair rinsing Vineger som luktar ljuvligt söta hallon och ger håret extra glans samt en ansiktskräm Hydra Vegetal som är en 24 timmars återfuktande kräm för ansiktet. Båda dessa produkterna fick tummen upp av mig. Ansiktskrämen smörjer jag inför natten och ger ansiktet en mjukare känsla när jag vaknar. Hårsköljen har jag provat tre gånger nu och visst ger det håret mer glans och dessutom tycker jag om doften efter, känner mig riktigt fräsch.
 
Ett paket, Edet Ultra soft. Ett mjukt och skönt toalettpapper med tre lager. Helt okej att använda efter man gjort sina behov ;-).
 
Två produkter från RFSU till intimrakning fanns också med. Den ena Easy shavin som är en mjukgörande rakgel med glidfeffekt är genomskinlig och löddrar inte vilket underlättar rakningen. Den här produkten har jag sedan innan och tycker den fungerar väldigt bra. Den andra produkten nice n´ cool som motverkar röda prickar och ger svalka och återfuktning efter rakning har jag också testat förut, men tycker snarare jag får mer röda prickar en utan den så nej den passar inte mig.
 
Två förpackningar riskakor från Friggs med smakerna Linfrö och Rosmarin samt Hampafrö och svartpeppar. Dessa är två nyheter med tunnare riskakor och smaker från naturen. Dessa har högt fiberinnehåll och andra nyttiga egenskaper vilket gör det till ett positivt mellanmål tycker jag. Mina barn älskar riskakor och även dessa gick hem. Barnen fick lite olika favoriter, men mina egna blev de med Hampafrö och svartpeppar. Rosmarinen tycker jag smakar lite för likt parfym för att den ska vara god, men de två yngsta gillade istället denna smak bäst.
 
En film med Pingvinerna från Madagaskar som hade release nu i veckan (27 april). Denna är faktiskt det enda jag inte hunnit prova i blogbagen, men jag är säker på att den kommer vara bra och att hela familjen kommer ha en mysig filmkväll när vi får tid över att se den. Det brukar vara uppskattat och hitills har jag inte blivit besviken på någon barnfilm vi sett tillsammans.
 
Tusen tack Loppi gänget för ännu en härlig loppiblogbag :-D

Syskonkärlek!

 
 
 
Samtidigt som barnen kan reta gallfeber på varandra så kan de också vara så oerhört gulliga mot varandra. Som igår när vi var vid djurön. Lilltjejen blev väl omhändertagen av sin storasyster. Hon tog med henne systerligt på allt. Bar henne när hon blev rädd för något eller höll henne i handen när vi skulle promenera fram längs skogsstigen. Så himla härligt och se dem tillsammans <3