Buzzador - Stand´n Stuff!

 
Jag är som ni vet en Buzzador vilket innebär att jag ibland får prova och utvärdera vissa produkter. Jag får inget betalt för det mer en själva produkten.
 
Denna gång blev jag utvald till att få testa och recensera Old El Pasos nya tortilla Stand ’n’ Stuff något som passade oss riktigt bra då vi är en tacoälskande familj och det blir tacos en gång/veckan. När vi äter tacos brukar vi äta med de mjuka runda tortilla bröden och därför blev det naturligt att jämföra Stand´n Stuff med dem. Och vi gillade det vi fick prova. Så mycket bättre i många perspektiv mot de tortilla bröd vi brukar köpa.
 
 
Stand´n stuff var lätt att fylla. Den stod stadigt på tallriken och mängden blev precis lagom. I de platta tortilla bröden får man inte lägga i för mycket för då går de inte att vika.
 
 
Lite rolig form på dem också då de kunde likna en båt. Super kul tyckte barnen som fick en ännu roligare smakupplevelse.
 

Bröden hade perfekt passform i handen. Jämfört mot tortilla bröden var de heller inte lika mycket kladd med sås/vätska från köttfärsen som ibland kan rinna när man vikt brödet.
 
 
Och det var lätt att äta från dem och så smakade de gott. Ville man ställa ifrån sig under måltiden var det bara att ställa dem på tallriken utan att allt ramlade.
 
Vi hittade egentligen bara en sak som var en nackdel och det är som med all tacos som är "öppen". Ja ibland från de vikta bröden också och det är att när man åt ramlade alltid lite sallad och köttfärs ut därifrån man äter.

Så en stor tumme upp från oss. Dessa kommer bli en ny favorit på vårat tacobord.
 
Vad tycker ni om dessa? Verkar de bra?
 
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vill du också bli Buzzador?
 
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Lotizz): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Lotizz
 
Eller skicka sms till 72323 med texten: Buzzador Lotizz så får du inloggningsuppgifter.


Life of Johanna

Låter verkligen som en smart ide, hoppas den snart kommer ut i affärerna :)

Svar: Ja den är riktigt bra. Passade oss alla.
Lottiz Törnqvist

2014-09-16 / 20:35:30
BLOGG: http://lifeofjohanna.se
Madeliene

- fina bilder och fin blogg :)

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2014-09-16 / 21:00:02
BLOGG: http://Madeias.blogg.se
Theresa

Låter himla bra de där! Måste provas!
Hoppas allt är bra!!! Kramar!

Svar: Ja den är vårat nya favorit tacobröd. Passade verkligen alla i familjen.
Lottiz Törnqvist

2014-09-16 / 22:10:48
BLOGG: http://mammaT.blogg.se
Ann-Ki

En måltid ska inte bara mätta magen, det ska vara gott för ögat också. Den här lilla båten verkar bra på alla sätt, ett intressant sätt att servera en måltid på, till både liten och stor.

Svar: Ja den är verkligen perfekt. Hoppas jag hittar den i affären snart.
Lottiz Törnqvist

2014-09-17 / 10:34:55

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback