Färgglatt!


Jag har inte haft tiden att ge mig ut och fotografera höstbilder, men uj vad det suger i tarmen nu. Helt plötsligt har världen där ute förvandlas till glada färger. Luften är frisk och kall och ja det känns som hösten hittat hit på riktigt nu. Nästan oktober och det är först nu som det känns som höst. Underbart! Nackdelen är dock att det verkar gå fort och snabbare en vad man vet ordet av så är det mesta brunt istället. Jaja jag får ge mig till tåls då jag jobbar nästan hela veckan innan en riktig fotopromenad kan ske och så får jag hålla tummarna att de inte är över för fort med allt färgglatt.
 
Så länge bjuder jag på något annat färgglatt från helgens besök i tropicarium.
 
 
 
 
 

Kolmårdenbesök i Tropicariumet!

 

Godkväll! Så var snart denna helg över. Den gick i ett hiskligt tempo med ideellt arbete på klädbytarhelg, skohandling och besök i Kolmården. Men nu har iaf barnen det mesta inför vintern och vi har återigen årskort på djurparken inför nästa säsong. Perfekt med tidningsdagar så man får hela 50% rabatt på årskorten som annars är väldigt dyra.
 
Istället för att gå in i djurparken idag så tog vi en sväng in till tropicariumet istället och kikade på alla djuren där. Uppskattat av barnen och även för modern som passade på att rasta sin kamera lite, hehe.
 
Lite bilder som fastnade längs vår väg:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppas ni alla haft en fin helg och får en bra vecka.

VIP-utskick redville, erbjudande och tävling.


Månadens VIP-utskick från redville och shesocial är denna gång från RFSU. Alltid lika trevligt med sådana här paket i brevlådan.
 
Denna gång är det mitt underliv som ska få bli bortskämt ;-). Visste ni att så många som 80% av alla svenska kvinnor någon gång under sin livstid upplever problem med sitt underliv? Jag har faktiskt själv haft framförallt Svampinfektion vid något tillfälle och det är inte roligt att ha. Som tur är får jag det inte särskilt ofta.
 
För att förebygga och behandla eventuella problem som kan uppstå har RFSU tagit fram produkter som bidrar till ett säkert och milt alternativt som inte påverkar slemhinnorna i underlivet negativt utan istället positivt. Det gör det lättare att ta hand om sitt underliv och få det att må bra och undvika eventuella besvär.  
 
-------------------------------------------------------------------------
I utskicket fanns:
- Daily Balance som är en dubbelverkande intimtvätt som skonsamt rengör och bevarar en optimal intimflora.
 
- Active balance som är en vaginaltablett och på ett naturligt sätt behandlar och förebygger svampinfektion. Den kan med andra ord användas både som behandling, men också förebyggande.
 
- Natural Balance som behandlar och förebygger bakteriell obalans.
 
- Soft Balance som är en vårdande intimcreme som lindrar torrhet och irritation.
-------------------------------------------------
 
Vill ni också ta hand om erat underliv och blir nyfiken på RFSU.s produkter finns just nu ett erbjudande om ni köper produkterna på kronans apotek. Till och med 14 oktober 2014 får ni 20% rabatt på alla produkter i RFSU.s intimvårdsserie.
 
Vill ni vara med och tävla om ett intimvårdskit hittar ni tävlingen HÄR.