Massor av tips på bra fotopresenter/julklappar!


Förra veckan fick jag hem min beställning från smartphoto. Har ni spanat in deras fotopresenter någon gång? Om inte rekommenderar jag att ni gör det. Finns hur mycket som helst att välja och jag skulle vilja ha en hel del till därifrån, men får dela upp det lite, kan lätt bli dyrt annars när man vill ha så mycket ;-).
 
Hur som helst tycker jag som älskar fotografering att det är riktigt roligt att visa sina fotografier på annat sätt en i bara album eller tavlor. Sätta lite personlig prägel på inredningen. Även perfekt att köpa en fotopresent och ge bort, lagom till jul t ex. Bättre, personlig julklapp kan man inte ge och eftersom det finns allt möjligt pussel, glas, plånböcker, tröjor, kuddar osv så kan man säkert hitta något som passar till de flesta. Och bilden man väljer behöver ju inte vara porträtt utan bilder från en resa, naturen etc kan också passa utmärkt. Ett litet tips om ni har svårt att komma på vad ni ska ge i julklapp.
 
Hur som helst denna gång fick det bli en liten blandat kompott.
 
 
Först ut blev en ny matlåda till mig och jisses så nöjd jag är. Är i stort behov av matlådor och tyckte de här var helt underbara. Precis lagom i storleken och bilden på locket avslöjar vems matlåda det är. Ingen behöver ta fel när man är på jobbet och glömmer jag matlådan, vet alla vems det är. Dessutom perfekt att alltid ha med sig barnen så kan jag kika på dem under min lunchrast på jobbet. Även kollegorna har kommenterat matlådan så nog drar den uppmärksamheten till sig. En matlåda som verkligen är egen och ingen har likadan. Älskar den och kommer beställa en även till maken, men shyyy säg inget för det får bli en julklapp ;)
 

Nästa sak fick bli dessa magneter. De finns som hjärtan, fyrkanter eller cirklarna som ni ser på bilden. Eftersom barnen har sina scheman eller viktiga lappar på kylskåpet och det lätt blir rörigt tyckte jag dessa fungerade utmärkt att ha på kylen över deras papper så att de alla ser vilka som är deras snabbt och lätt. Jag gillar ju när det är organiserat och man lätt får en överblick på saker så detta passade oss perfekt. Magneterna kom i set om fyra också, vilken tur att det fanns precis fyra barn här hemma så de kunde få en varsin ;-)
 

Den sista saken jag beställde var denna plånbok till dottern. Den har jag inte öppnat ännu då den kommer bli en julklapp till min stora tjej. Hon fick ju sin plånbok stulen i skolan för ett tag sen och behöver en ny, men har inte hittat någon passande. Tyckte därför detta blev oerhört bra. OM någon nu skulle sno den igen så är chansen större att plånboken hittar tillbaka. Likaså om hon förlägger den någonstans då vet alla att det är hennes. Sen blev den lite roligare och känns varken för barnslig eller för vuxen så jag tror den kommer bli väldigt uppskattad av henne.
 
Jag är som sagt super nöjd över alla sakerna. På önskelistan finns nu till att börja med kuddar, glas och fler matlådor.


Fru Eriksson

Åh,vilka bra tips & fina ♡ ...
Ha en underbar dag/Kram

Svar: Kul att de uppskattades.
Lottiz Törnqvist

2014-11-04 / 12:52:47
BLOGG: http://frunsblogg.blogspot.se/
Maria

ja det jag tycker är jobbigast är att jag kommer på mig själv hela tiden med att leta tecken på att det ska vara på gång :p

åh så mycket fint du beställt! jag älskar att beställa fotoprodukter :)

Svar: Hoppas den kikat ut nu, ska in och kika.
Lottiz Törnqvist

2014-11-04 / 14:26:36
BLOGG: http://fashionstars.blogg.se
Ann-Ki

Du är så rar och jag tror att din make kommer att uppskatta överraskningen. Att ha en personlig matlåda med sig på jobbet och ha möjligheten att titta på sin familj är bara så vackert. Tror att ingen kommer att ha modet att försöka ta din dotters plånbok i framtiden, alla kommer att fatta att den är stulen, kanonbra present att ge bort.

Svar: Den har faktiskt varit väldigt uppskattat på min arbetsplats får mycket kommentarer kring den :-D
Lottiz Törnqvist

2014-11-04 / 21:56:33
Theresa

Vilket bra tips, där måste jag kika in!
Kram!

Svar: fotopresenter är alltid uppskattat.
Lottiz Törnqvist

2014-11-04 / 22:33:14
BLOGG: http://mammaT.blogg.se
Liza

Men vad smart! :) Blir sååå mycket mer personligt med egna foton på! :)
Kram

Svar: Ja det känns mycket mer personligt och så får man mer användning av fotona.
Lottiz Törnqvist

2014-11-05 / 10:11:38
BLOGG: http://lizasvardag.blogg.se/
Life of Johanna

oh skall kika in sidan!

Tack så mycket, känns helt underbart med hus

Svar: Förstår att det känns underbart, kommer ihåg känslan själv.
Lottiz Törnqvist

2014-11-05 / 19:11:20
BLOGG: http://lifeofjohanna.se
Camilla

Kikar in och önskar godmorgon :) KUl med lunchlådan! En sådan skulle jag nog vilja ha med barnen när jag börjar jobba sen, toppenfin! Tack för tipset! :D

Svar: Ja den är super bra.
Lottiz Törnqvist

2014-11-06 / 06:04:57
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se
Småstadsfrun

Men alltså den där matlådan var ju helt enkelt toppen! Skulle kunna tänka mig att fylla den med kakor och ett foto med texten "aja-baja"

Svar: Haha ja den vore nåt.
Lottiz Törnqvist

2014-11-08 / 20:05:25
BLOGG: http://www.smastadsfrun.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback