Nya blommor!


+
 
 
=
 

Godkväll!
 
Så var fyra dagars ledighet över och jag borde vara helt redo för en jobb helg, dvs vara helt utvilad. Men faktum är att jag är tröttare en tröttast. Förstår inte vad som är fel med mig. Orkar bara dagarna fram till 17-tiden sen är jag klippt slut. Jaja hoppas det vänder snart för det är inget roligt att vara så trött hela tiden. Jag borde orka mera en vad jag klarar.
 
Hur som helst innebär denna årstid mycket fixande ute i trädgården. Jag som aldrig förut har haft trädgård utan detta är min första har hittat ett nyupptäckt intresse sen vi flyttade hit och jag lär mig hela tiden med vägen. Ibland blir det fel och ibland blir det jätte bra. Något som är svårt är att se hur rabatterna blir när man låtit det man planterat vuxit upp lite och i en del av mina rabatter har det blivit totalt överväxt så jag fick gräva upp och plantera om lite. Hittade dessa snittblommor i butiken som jag gärna ville ha på tomten så jag köpte med dem hem och planterade. Och nu när de börjar slå ut är de jättefina tycker jag. Blev kalas bra. De ska blomma hela sommaren så jag hoppas vi får en blommande rabatt nu som jag tidigare saknat. Hoppas bara de inte breder ut sig lika mycket som de tidigare blommorna för då får jag byta plats även på dessa kommande år.
 
Nej nu väntar lite bildredigering och sen får jag se om jag hinner svara på era kommentarer också innan det blir natti natti.
 
Må så gott alla fina bloggläsare <3


Hanna

Vilka fina blommor!

Svar: Jag gillade dem också och blev kanonfint utanför altan i rabatten.:-D
Lottiz Törnqvist

2014-05-31 / 09:56:37
BLOGG: http://hannafialotta.blogg.se
Veronica

Så himla fina bilder!

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2014-05-31 / 12:38:58
BLOGG: http://wallgrenveronica.blogg.se
Sandra - 3 barns mamma <3

Va härliga bilder. Bubblorna fångade du kanon bra!

Den här tröttheten tycks alltid komma och hälsa på än när man har tid övers. Du får testa att ta en siesta vid nästa ledighet. Kanske en koja med ett lakarn ute på tomten som ger skydd mot solen. Så kan stor som liten vila upp sig inför mera äventyr ;)

Svar: Tack, kul du gillade bilderna :-D Jag har börjat käka rosenrot nu. Tycker det hjälpt lite iaf så jag hoppas dem och semestern nu gör susen.
Lottiz Törnqvist

2014-05-31 / 14:39:01
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Ann-Ki

Det är avkopplande att pyssla i trädgården och experimentera lite med olika växter. Nu har jag i och för sig ingen trädgård längre... Samtidigt kan det även vara påfrestande, men man väljer själv hur man vill ha det bland buskar och träd. Trist att den där tröttheten förföljer dig, hoppas du snart får mer energi och kan njuta fullt ut av sommaren.

Svar: Ja det kan lätt bli för mycket med trädgården också, men lite rogivande är det ändå att sitta och rensa ogräs och pyssla i trädgårdslandet, bara synd att tiden inte alltid finns, men det får vara så. Jag hade rosenrot tabletter hemma som jag började käka nu så lite piggare tror jag nog att jag blivit, inte så där förlamande trött iaf. Och så semester på det nu så jag hoppas det vänder nu.
Lottiz Törnqvist

2014-05-31 / 21:23:29
Sandra - 3 barns mamma <3

Rosenrot ska vara bra. Har aldrig testat det själv. Hoppas att du känner dig piggare!!!

Svar: Första gången jag med testar nu. Tycker den verkar minimalt, inte så där extremt trött, men inte heller super pigg.
Lottiz Törnqvist

2014-06-10 / 07:22:06
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
sandra - 3 barns mamma <3

Ok, men ändå åt rätt håll iaf :)
Kanske tar någon vecka innan det värkar helt?

2014-06-16 / 11:31:33
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback