Knorrs kylda såser.

 
 

Jag är Buzzador och får ibland testa olika produkter. Nu har jag kommit med i kampanjen för Knorrs kylda såser och provat fyra olika smaker på såser från Knorr.
 
Som ni vet så är jag ju bekväm med matlagningen och tycker om när det går fort, framförallt de dagar när man arbetat. Och Knorrs kylda såser är utmärkt att använda när man vill ha en god middag snabbt.
 
I vår familj fastnade vi för Gräddsåsen som fungerade utmärkt till köttbullar eller skinkstek. Även Beanisen gick hem hos framförallt barnen och denna fungerade utmärkt att bara ta fram som den är och serveras kyld. Dessa två kommer definitivt hem till oss igen. De andra två föll oss inte lika bra i smaken så de kommer inte hamna i vårat kylskåp något mera.
 
Vill ni också ha chans att prova produkter och säga vad ni tycker, bli en buzzador ni med. Man behöver inte ha en blogg för att vara med. Klicka in HÄR och registrera dig. Glöm inte ange Lotizz (som är mitt Buzzador namn) som tipsat dig ;-). 


Nathalié - mamma till charlie

den had ejag sååå gärna velat vara med i. älskar de där såserna haha! men nu gör jag faktiskt egen sås jämt. har inte använt färdiga såser eller pulversåser på flera månader, det är så enkelt att göra själv =). men såna här är smidigt!

Svar: Ja det är relativt enkelt att göra själv, men med dessa blir det extra enkelt och så vet man att man får rätt smak direkt. Men det var bara två som vi fastnade för. steksåsen smakade för mycket vin ;-) Hade du bott närma hade du kunnat få en av de jag buzzade bort.
Lottiz Törnqvist

2014-03-14 / 21:59:52
BLOGG: http://livetomyarp.com
Ann-Ki

Är man upptagen med en massa aktiviteter, så känns det alltid bra att det går snabbt att tillaga middagsmaten. Nu är ju inte jag någon mästerkock, tycker att matlagning är ganska så trist, det görs för att man måste... Så de där såserna skulle kanske passa nån dag när jag är extra bekväm. Härligt att ni i familjen fann era favoriter och att de där burkarna får hälsa på er igen.

Svar: Jag tyckte de var extra bra när man kört i Nordic Cooker maskinen och man inte hade sås färdigt då blev det ännu lättare och snabbare att få maten klar. Jag är också bekväm för köket är inget roligt att stå i och laga mat, ibland kan det vara det, men oftast är det trist och bara ett ont måste.
Lottiz Törnqvist

2014-03-15 / 07:09:20

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback