Färgklick hemma, halsont och vårtrötthet?

 
 

Fick i lördags en fin och färgglad bukett av min närmsta väninna. De fick stå i vardagsrummet och ge en härlig färgklick. Älskar verkligen tulpaner och den känsla de ger. Synd bara att de vissnar så fort.
 
Har känt mig så trött sista dagarna. Tror det är våren och årstidsväxlingen som påverkar. Mera frisk luft och solen som lyser och det är inte kroppen van vid. Det är givetvis positivt med våren och de härliga känslor som den ger, men tröttheten är jobbig när kroppen ställer om sig. 
 
Sen har jag på det även en förkylning som satt sig i halsen vaknade och hade djävulskt ont i morse, aldrig haft så ont förut. Smärtan strålade över hela tungan och upp mot öronen. Lederna värker också och jag har svårt att hålla värmen. Ingen feber dock och med Ibumetin, strepsil och Fischer man har det funkat att jobba, även om det gått väldigt segt. Så nåt skit har jag i kroppen. Hade det inte varit för hosta och heshet hade definitivt vårdcentralen fått sig ett besök, men nu beror det troligtvis på virus och inte streptokocker. Men det ger sig säkert snart igen.
 
Önskar bara man fick känna sig helt pigg någon gång så man orkar den där träningen och hålla fast vid den där karaktären. Men nån gång kommer det väl.
 
Hoppas ni haft en underbar dag?


Mammatea

Krya på dig.

Svar: Tack, lite bättre idag iaf, men har blivit snorig nu med.
Lottiz Törnqvist

2014-03-12 / 19:02:43
BLOGG: http://mammatea.se
Ann-Ki

Då kan du och jag skaka hand!
Jag har också sådär förbannat ont i halsen och det strålar ut i öronen, värk i kroppen. Kroppen känns febrig och jag fryser, men ingen feber. Men vi kan omöjligt ha smittat varandra! ;) Krya på oss!

Svar: Hehe om det är något nytt supervirus som hoppar utifrån datorerna då ;-) Krya på dig med.
Lottiz Törnqvist

2014-03-12 / 19:39:26
Mirjam Wallmark

Åh vad vackra tulpaner!

kram

Svar: Ja de var super vackra.
Lottiz Törnqvist

2014-03-12 / 20:53:12
BLOGG: http://mirjamwallmark.blogg.se
Camilla

Ja, några tulpaner gör verkligen skillnad! Njuter för fullt av de två buketterna jag har hemma just nu, de är så vackra!
Krya på dig nu, känner igen den där känslan av att inte få vara riktigt frisk :/

Svar: Ja tulpaner är så härligt och vårligt och man blir glad av dem. Tack. Mår bättre idag, men är fortfarande genomförkyld och nu har jag blivit snorig med.
Lottiz Törnqvist

2014-03-13 / 08:51:18
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se
Lina

ja du det där med att aldrig få känna sig helt hundra känner jag igen. Har åkt på både det ena och det andra på sistonde, helt galet. Äntligen den här veckan har jag kommit igång med träningen igen, så nu hoppas jag att det fortsätter på rätt väg. Hoppas att ditt ger med sig snabbt också så att du får må bra. Starkt ändå att jobba när man inte mår hundra, men det får man ju göra ändå, hemma mena jag ;) jättefina tulpaner förresten, måste nog med köpa hem, men har inte hunnit än. kram

Svar: Ja fy är inget roligt med sjukdom eller att aldrig känna sig hundra. Jag har dock klarat mig relativt bra med sjukdomarna, men tröttheten är jobbig när den slår till hela tiden. Härligt att du är igång igen med träningen. Jo man måste ju gå och jobba då man förlorar så mycket på att gå hemma, men jag var bra osäker på om dagen skulle fungera, men när jag tryckt i mig tabletter, Ibumetin, halstabletter, mollipect och bisolvon så gick det ändå relativt bra. Idag har det gått lite bättre än igår, men nu har jag blivit snorig också.
Lottiz Törnqvist

2014-03-13 / 09:02:18
BLOGG: http://mizzlina.blogg.se
Cissi

Vilka fina tulpaner! Är verkligen en färgklick!

Krya på dig och hoppas du är piggare snart ;)

Svar: Ja det blir en fin färgklick i det annars så svartvita rummet.
Lottiz Törnqvist

2014-03-13 / 10:40:01
BLOGG: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback