Bloggbussen goes bilsemester!

Bild lånad av stenaline
 
För ett år sen hade vi bloggbussens resa färskt i minnet (Läs HÄR om den). Vi var fulla av glädje, minnen, härliga upplevelser och känslan av att vara speciellt utvalda som fått vara med om denna fantastiska resa. Att få ge ett barn sin fulla uppmärksamhet och ta del av allt roligt i en värld som älskas av barnen och se sitt barns glädje var för mig otroligt roligt. I en familj med fyra barn är det inte alltid varje barn får så mycket egentid med sin mamma eller pappa och att ha fått möjligheten att få ge henne flera dagar och dessutom på något som man oftast gör hela familjen har varit otroligt roligt och en stor tacksamhet bor inom mig. Vi kommer alltid att ha denna resa med oss i våra minnen och minnas tillbaka på den med glädje.
 
 Fototaget av Helen Stenström med mina inställningar.
 
Bloggbussen är en resa som Stena Line ordnar i samarbete med Sembo och Twingly. Resan är en finalresa där ett gäng bloggande mammor får tävla om titeln årets barnsligaste bloggare.
 
I år byter tävlingen inriktning och destinationen går mot Tyskland som en bilsemester, bloggbussen goes bilsemester. Och självklart vill jag vara med och tävla även detta år. Denna gång är det Liam, son nummer två som avundsjukt sätt på alla bilder från förra årets resa och han har frågat om tävlingen kommer igen ett antal gånger så han med får uppleva det som Alicia fick uppleva. Och efter att ha förklarat att det är en tävling och att det krävs en hel del för att vinna så är han helt införstådd med att jag bara kan göra mitt bästa för att vinna årets tävling och jag känner mig redo att göra ett försök och detta är mitt första inlägg. Ni kommer också få läsa om bland annat en bilsemester från barndomen i ett annat inlägg.
 
I år kommer inte antalet röster avgöra vem som vinner utan det är en jury som utser vinnaren. Det känns rätt skönt efter förra årets press och tjat om att rösta och flera till och med tog bort mig som vän på facebook för de tröttnade på mitt återkommande tjat om röster, hehe.
 
Vet att flera ville vara med och tävla förra året efter att ha läst om vår resa men jag hoppas ju förstås att ni inte vill det längre så vi får större chans att vinna, inte alls egoistiskt ;-). Men vill ni ändå vara med och tävla så kan ni läsa Ylvas inlägg om tävlingen på resebloggen HÄR. Ylva var ju en av de toppen ledare som tog med oss förra året på denna resa och som också ringde och meddelade att vi fått ett pris för mina bilder, storartat. Ett pris som vi dessutom snart kommer ha använt som en del i en större resa, men mer om det vid ett senare tillfälle.
 

Nu håller jag tummarna att jag får uppleva något lika storartat igen med ett av mina barn. Ni vet kommer bloggbussen på besök då visar sig allt från sin bästa sida, till och med djuren gör uppvisningar som man aldrig sätt innan.Tänk dig en liten busig hundvalp som springer omkring och leker, men byt hundvalpsutseendet till en giraff så förstår du vad vi upplevt ;-). Upplevelsen fick vi på Safarin i parken Givskud Zoo som ligger i Danmark.


Ann-Ki

Egentid tillsammans med ett av sina barn är värdefullt. Men visst händer det att de/dom andra barnen blir smått avundsjuka. Då kan man hitta på en liten lek... att nästa gång det gäller får barnen var sin "kölapp" eller som ett lotteri och då har man sin egen lilla tävling om vem som får följa med på resan. Men samtidigt får man väl även ta hänsyn åt barnets ålder och tänka på vad som är lämpligast. Gillar verkligen fotot på den lilla giraffen, alla barn oavsett ras har något speciellt och det är alltid intressant att ta del av.

Svar: Det var ett smart förslag. Just med bloggbussen fungerar det kanske inte att lotta vem som ska med då det är en tävling, men med andra saker ska jag ha det i minnet,
Lottiz Törnqvist

2014-06-15 / 08:19:43
Klaudia

Jätte fina bilder och bra inlägg! Checka gärna in på min blogg :) Kram!

Svar: Tack, kul att du gillar det :-D
Lottiz Törnqvist

2014-06-15 / 12:50:51
BLOGG: http://lifebyklaudia.blogg.se
Camilla L

Härligt inlägg. Har tittat på det här och ditt andra och även läst flera av de som verkar delta och tycker detta är ett av dem bättre. Håller tummarna för dig.

Svar: Tack snälla vilken fin kommentar <3
Lottiz Törnqvist

2014-06-22 / 22:45:44

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback