Mentalt urladdad!


Så svårt när det råder kaos i huvudet och man inte vet hur man ska uttrycka sig utan att det låter dumt. Och det är så svårt när man känner sig sårad och inte riktigt vet hur man ska uttrycka det! Och ensamhetskänslan är så oerhört jobbig att känna att jag bara vill slänga ut den genom fönstret och aldrig se den mera! Varför måste dessa dagar finnas och varför kommer dem nu, denna månad som är ett av mina absolut bästa månader. Kan det inte bara finnas någon avstängnings knapp så man slipper ta in så mycket och slipper känna och analysera saker hela tiden. Sluta ta min energi! Dumma mentala psyke! Varför låter jag dig brytas ned av små saker! Varför vänder jag inte bara ryggen till, lyfter näsan uppåt och går stolt bort från det som tar ned mig!
 
Mentalt urladdad.se som dottern skulle säga!!! Det är min dag idag! Hoppas er lördag är bättre!


Helen

Vet precis hur du känner och tyvärr dyker den känslan upp här med ibland och liksom suger ur allt positivt tänk. Men kämpa emot för på andra sidan står det positiva kvar och väntar på dig.
Varma kramar

Svar: Tack Helen du är en fin person. Trist att du ska känna likadant. Man önskar man kunde slänga bort de där negativa känslorna. KRAM PÅ DIG <3
Lottiz Törnqvist

2014-12-20 / 19:34:15
BLOGG: http://stenstromsbloggeria.blogspot.se/
Anonym

Blir så ledsen att höra att du inte mår bra :( önskar vi kunde ta med oss lillskrutt upp så du får mysa lite bebis 💕 finns det något jag kan göra så sög till. Vi vill gärna träffa er snart så ni får hälsa på lilla skruttan! Kram

Svar: Tack vännen. Jag saknar er massor. Jag har ju inte så många vänner och det är så jobbigt när de jag har bor så långt ifrån. Vill gärna träffa er lilla och er förstås hoppas vi kan få till nåt snart. Just nu har vi inte råd att åka upp då det kostar med både boende och bensin. Kanske blir det bättre till nästa månad. Så trist bara att liten hinner bli större innan vi får träffa henne, men lika söt kommer hon vara då med förstås.
Lottiz Törnqvist

2014-12-20 / 22:41:32
Cajsa

Kram till dig <3

Svar: Tack <3
Lottiz Törnqvist

2014-12-21 / 07:50:54
BLOGG: http://www.bohobando.se
Skorpan och Loppan

Det är tyvärr lättare sagt än gjort att bara strunta i sånt som gör att man mår dåligt...
Hoppas att det snart känns bättre.

Svar: Ja inte är det lätt, men man måste ju inte bra att låta sånt ta ned en.
Lottiz Törnqvist

2014-12-21 / 08:07:11
BLOGG: http://skorpanloppan.blogspot.it/
Fru Eriksson

♡-e Kram till dig & God Jul!

Svar: Tack och God Jul på dig med.
Lottiz Törnqvist

2014-12-22 / 13:32:22
BLOGG: http://frunsblogg.blogspot.se/
Louise

Vet så väl hur det känns, hoppas det känns bättre snart! Stor kram och god jul.

Svar: Tack så mycket. Idag är en bättre dag. God jul på dig med.
Lottiz Törnqvist

2014-12-22 / 13:52:34
BLOGG: http://vitmossa.blogg.se
Helen Anderson

Det är inte konstigt att du känner så, vi alla brottas mer eller mindre med negativ energi, trötthet, nedstämdhet nu när vi är mitt i den mörkaste perioden av året. Kroppen tror det är natt när det blir mörkt och det gör oss orkeslösa och ledsna. När man är trött och uttråkad blir det lättare att tänka negativt, och man känner sig mer ensam i detta mörkret då man mest är hemma.
Men när våren, ljuset och värmen kommer, då vänder det.
Då får vi ny kraft av ljuset och värmen och alla situationer känns lättare att hantera då.
Livet känns lättare. Man är inte lika trött och så slipper man vara inne lika ofta som man är nu.
Håll ut. Snart är december månad förbi, sen ska vi bara ta oss igenom januari och februari. Har vi tur kan vi få känna lite på våren i mars...
Upp med hakan. Du duger som du är.
Ta ett gympass om du har tid till det, det ger energi och man är så mycket gladare efteråt...
Kramar

Svar: Tack Helen vad rar du är. Hoppas allt är bra med er. Inte sett av dig så mycket när du försvunnit från sociala medier. Men visst har du rätt gällande ljus och mörker. Den här årstiden är värre en sommartid. Tyvärr kan jag få dessa dagar även på sommaren också trots ljuset. Röra på mig behöver jag göra mera, men inte blivit så, men visst ger det energi.
Lottiz Törnqvist

2014-12-22 / 15:28:12
Camilla

Hoppas det vänder för dig snart. Men förstår det är svårt att bara stänga av, kroppen och psyket gör inte alltid som man vill. Hoppas du får en fin jul trots detta!

Svar: Tack. Dagarna går lite upp och ned. Hoppas jag blir lite mer stabil snart. Julen har iaf varit bra. Hoppas din med har varit det.
Lottiz Törnqvist

2014-12-23 / 04:53:46
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback