Elweroth


Bjuder på lite fler bilder på bandet Elweroth som spelade igår på vår lilla bys festivaldag.
 
Vill slå ett slag för detta band! Har ni inte hört dem så tycker jag definitivt att ni ska lyssna på dem. Bra musik med skön känsla i. Nicklas har en så härlig röst och framför sina texter med känsla och djup.
 
 Vill ni lyssna på dem har ni denna nedan från you tube:
 
 
Och på spotify där det finns många fler låtar att välja mellan är en av favoriterna Elweroth – Okänd mark och Elweroth – Handen runt din hals
 
Som sagt jag gillar dem skarpt och tycker verkligen ni ska lyssna om ni inte hört dem förut. Och så hoppas jag ju också förstås på att den dagen de är riktigt kända kommer ihåg att jag skrev om dem så att jag kan få VIP-plats på deras stora konserter sen ;-).
 
Här kommer bilderna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skärblacka festival och expo dag!

 
 
 
Idag var det festival och expodag här i vår lilla by. Så kul när det ordnas något så här på landet tycker jag. Tycker det blev super lyckat. Bra arrangörer som ska ha en stor eloge för deras arbete. Jag hoppas detta kommer bli ett årligt inslag.
 
Vi började med att lyssna när Elweroth spelade. Tycker de gör riktigt bra musik. HÄR kan ni kika mer på vad de spelar. Jag passade på att ta massor av bilder, ni får se mera sen i ett eget inlägg. Tycker det är roligt med artistbilder och skulle mycket väl kunna tänka mig att vara pressfotograf på en konsert någon gång. Skulle vara kul.

Sen minglade vi runt lite. Barnen fick kasta bollar i ett hål och vann godis.
 

Vi gick på loppis och jag lyckades fynda vinterkläder till lilltjejen och även en höstjacka. Alltsammans för 60 kronor, perfekt.
 
 
Man kunde snickra en fågelholk hos Thomas vilket min 7 åring tyckte var skoj. Han älskar att få snickra. De andra var inte alls intresserade.
 
 
Fanns också en brandbil som de fick klättra upp på, titta inuti och sitta i. Väldigt populärt för alla barnen. Och det luktade äkta brandbil! Rökdoft som påminde om de uttryckningar som gjorts! Lite extra spänning!
 

Sen blev det lottodragning med vinster som lokala företag sponsrat med följt av godisregn från ica och barnen blev som galna, haha. Kommer ihåg när man själv var barn och det var godisregn. Och så blev jag också påmind om karnevalen som var förr om åren inne i Norrköping. När alla dansade och en del lastbilar kastade ut godis till de som stod och tittade. Tänk att jag hade glömt det. Var ett roligt årligt inslag, men tiderna förändras.
 
 
Innan vi avslutade dagen stannade vi till cafét som hade auktion på de tårtor, bröd och bullar som blivit över. Tänkte att vi kunde få nåt gott att lördagsmysa på, men jag vann ingen auktion så det blev inget med hem, kanske lika bra det så slapp jag dem kalorierna ;-).
 
Som sagt en väldigt lyckat dag. Kul att få träffa massor av goa människor i bygden, få se lokala företag och den härliga stämningen. Dessutom fanns det tre personer som gav mig lite extra energi idag. Två som sa gott om mig som sjuksköterska och en som berömde mig för mina bilder. Så himla värmande ord och jag blir så himla glad. TACK; TACK; TACK. Och tack till alla er andra som jag stötte på och fick utbyta några ord med idag. Alltid lika kul att småprata lite :-D
 
Ps. Ser någon sig själv på bild som inte är tillfrågad och inte vill vara med, säg till så plockar jag bort er. Ds.

En åker, en kista och en unge!

 
 

Min ubersnygga skattkista som jag köpte hos Softhoney när jag var där tidigare i våras och fotograferade. En butik som för övrigt var super mysig med massor av fina saker för både barn och vuxen. Kan rekommendera ett besök dit om ni är i Stockholm. Butiksägaren Kerstin är dessutom en super härlig varm och go person.
 
Och min nya kista älskar jag. Den är snygg som inredning i huset, bra förvaring för att ha lilltjejens leksaker i på nedervåningen och dessutom fungerar den perfekt som rekvisita till mina fotograferingar. Det fungerar att både sitta i den och uppe på den eller bara stå bredvid den. Perfekt :-D.
 
Bilderna fotograferade jag idag. Har länge väntat på fint väder och lite mer tid. Har länge tänkt ta en bild på åkern med kistan, men det har inte blivit lyckats bli av. Men idag när jag såg att den stora maskinen började plöja på åkern fick jag eld i baken och for ut med kamera, kista och unge och vips blev det några bilder medan maskinen närmade oss sakta men säkert för sitt andra varv. Ja jag har sagt det förut, vad gör man inte för en bild ;-).