En vit anka!

 
 

Den lilla vita ankan! Det kan väl inte vara så vanligt med en vit anka? Men vid Åbackarna i Norrköping har jag sett iaf två stycken. Så fina. Undrar om det är en albino anka? Någon som har mer kunskap?

Min passion för små fåglar och en himla massor av bilder!

 
Jag vet inte vad det är med de här små liven. Men alla små fåglar intresserar mig. Jag tycker de är vackra, söta och rogivande att iaktta. Och i måndags passade jag på att fånga några stycken då de alltid kommer fram nära när man matar änderna.
 
I år verkar vi också fått några som kommer till vår fågelmat, men de är väldigt rädda så de sticker direkt när man visar sig i fönstret eller utomhus, därför inga bilder på dem.
 
 
 
 
 
 

Energisk!

Godkväll på er!
 
Idag har jag haft sådan energi! Dagen har flugit fram och jag har gått som en duracell kanin som aldrig tar slut.
 
Ett par kilometer promenerande på löpband, städning av hela huset, tvättat fönster, tvättat upp all tvätt, vikt och lagt in garderober. Och däremellan har jag tagit hand om barn, utfodrat dem och sett till att de varit sysselsatta.
 
 
Jag känner att motivationen och karaktären börjar återvända. Kanske hittade jag dem igår bland höstlöven? Att vara ifrån ordinarie jobb några dagar så här verkar ha varit välbehövligt för orken och lusten. Jag har trivts på jobbet så tro inget nu när jag skriver så, men det har verkligen varit stressigt och jag har senaste dagarna haft en hel del tankar kring mitt arbete. Inget jag tänker skriva om här, men jag tror jag behövde en paus för att sålla bland känslor och intryck jag haft senaste dagarna!
 
Hoppas ni alla läsare haft en fin dag! Är jätte glad för er som kikar in dagligen. All kärlek till er <3
 
Vi hade sådan tur igår med vädret. Även om solen försvann när vi väl var på plats så var det uppehåll. Men när vi satte oss i bilen och började köra kom de första dropparna sen regnade det resten av dagen. Helt otroligt vilken tur vi hade, kändes nästan som det fanns någon mening där! Idag har istället vädret varierat med sol, regn, vind, sol, regn, vind.......