Adventsfixande och kompisdate!

 
 
Så här ser det ut runt omkring mig där jag sitter just nu i skrivande stund!

Äntligen har jag fått upp adventssakerna i fönstren, några tomtar och juliga saker. Och nu går jag här hemma och myser. Blir så mysiga sken från alla julstjärnor, adventljusstakar och det röda blir så fint till det vita, gråa och svarta. Julekänslorna spirar och det är nu den bästa tiden på hela vintern börjar. Äntligen! Jag hoppas denna mysiga månad kan få humöret att vara bra. Att känna att jag orkar med vardagen och inte att jag står där på kanten till klippan.
 
Förutom att göra julefint här hemma har vi också tillbringat dagen med våra fina vänner. Super trevligt. Vi blev bjudna på våffellunch, fikade och snackade massor av skit. Har även fått gosa lite med deras bebis på 3 månader, så gullig och liten. Hon bjöd på massor av leenden när jag pratade med henne. Tyckte väl jag var så larvig med min bebisröst så hon kunde väl inte låta bli att le åt min larvighet, hehe.
 
Nu väntar lite lördagsmys med de fina som avslut på en bra dag. Imorgon blir det bakande av peppakakor och lussekatter, vi fick skjuta lite på det till morgondagen istället för idag på förmiddagen. Skönt när det går att ändra på planerna utan svårigheter.
 
Hoppas ni njuter av sista dagen i November, imorgon går vi in på årets sista månad. December är välkommen och jag tror att många håller med mig!

Årets första julbord och det känns som jag rullar!


Nyss hemkommen från en trevlig kväll med kollegorna. Var länge sen jag var på ett riktigt julbord och fyllde magen med så mycket att det känns som jag är en gris med fyllning. Men riktigt gott var det trots den välfyllda magen.
 
Julbordet intogs på Söderköpings golfklubb. Har aldrig varit där förut, men det var litet och mysigt och maten höll bra kvalitét och var vällagad. Hade i princip allt man kan önska sig på ett julbord och lite till. Efterätten tog jag en välfylld tallrik av, men fick bara plats med två små saker innan magen höll på att explodera så jag fick låta det vara, men efter en halvtimma fick jag plats med tre skumtomtar iaf ;-). Tänk att man bara måste äta när de finns så mycket gott framdukat!
 
Imorgon ska jag försöka hinna med ett pepparkaksbak med barnen på fm och spä på de där julkänslorna man fått ännu mera. Sen får vi se om jag hinner med lite adventspyntade också i helgen. Känns faktiskt som julkänslorna börjar krypa på nu efter de två senaste kvällarna.
 
Nu är jag trött och ska snart avsluta denna dagen och sen bege mig till den nattliga daten John Blund.
 
Önskar er alla en riktigt härlig helg. 1 advent på söndag! Jag tror knappt det är sant, vinterns bästa månad är äntligen här.

Inspirationskväll med Living and room

 
 

Måste bara skriva ner det jag känner just nu. LYCKA! Andra dagen i rad som jag rymmer hemifrån och gör något roligt för bara mig (ja igår blev det för sonens klass också). Igår var det Oriflamevisning och insamling till klasskassan vilket gick över förväntan. Massor av prat med svärmor och även med fina Madde, en väldigt go tjej som bor här i området och som jag är glad att jag genom klassföräldrarna lärt känna lite mera. Visning av Oriflames produkter och lotter. Vann inget, men fyndade tre saker och klassen lyckades dra in en helt okej slant med tanke på att det endast var hälften av alla klassföräldrar som engagerade sig på ett eller annat sätt.
 
Idag var det istället min mamma som fick bli min date. Jag har hela hösten tänkt att ha en visning med Living and room hemma hos mig, men pga. tidsbrist både hos mig och säljaren så blev det aldrig av. Istället fick jag en inbjudan till en inspirationskväll med mingel, visning, goodiebag och lotterier. Super mysigt och allt var så fint kombinerat och juligt (som också var temat). Så roligt att få massor av tips och inspiration. Jag vill nog byta ut allt här hemma nu, haha.
 
Living and room har så himla fina saker och allt är inne i tiden nu tycker jag. Smarta lösningar som går att variera och förändra med årstid. Och allt har verkligen charm samtidigt som det är stilfullt. Jag älskar det. Helt i min smak och det mesta skulle passa in i mitt hem.
 
Till slut efter stort tankearbete över vad jag skulle välja av allt jag ville ha blev det inköp av nya kaffe/the muggar då de andra här hemma börjar vara rätt utnötta. Och sen köpte jag även ett set av två ljushållare som går att variera och sånt gillar jag. Båda dessa var nedsänkta som specialpriser så jag tyckte jag gjorde riktiga fynd.
 
Känner mig väldigt nöjd över de här två kvällarna. Ett avbrott från den vanliga vardagen och massor av prat med människor som finns i min närhet. Och shopping det gör ju också själen lycklig sägs det. Imorgon väntar en tredje kväll med julbord tillsammans med kollegorna, det tror jag också kommer bli en lyckad kväll. Efter det ser jag fram emot att få umgås med min familj som jag rymt ifrån denna veckan. Fast det tänker jag inte ursäkta för det jag gjort var precis vad jag behövde för att orka med allt som är. Och samvetet gnager INTE ALLS ;-) Bara lite!
 
Tusen tack mamma för idag det var mycket trevligt och tack till Living and room som anordnade detta event. Hoppas ni gör samma sak nästa år igen. Vill även passa på att tacka Oriflame för visningen och hjälpen med insamlingen till klasskassan.
 
Sen måste jag bara skriva att jag inte glömt era kommentarer, har bara prioriterat annorlunda senaste dagarna, men jag svarar på dem i helgen, så håll ut ;-). Är iaf tacksam för er som lämnar rader efter er och jag läser dem dagligen. Vill ni ska veta det att även om jag själv är rätt tyst just nu så läser jag dem och glädjes varje gång en kommentar kommit in.