Bloggbussen - Vi vann nästan!

 
 
 

Glädje, gemenskap, lyxiga dygn och barnsligt skoj med massor av härliga minnen har vi med oss från bloggbussen13. En resa som var en finalresa för att utse årets barnsligaste bloggare. Nu har vinnaren utsetts och vinnaren blev inte vi, bara nästan då det i slutet faktiskt stod mellan mig och Nina. Valet föll dock på Nina med bloggen Glamourmamman då hon skrivit ur Olles perspektiv. En värdig vinnare. Ett stort grattis till er!
 
Helt lottlösa blev vi dock inte. Bara resan med bloggbussen var ju en vinst och vi hade absolut inga planer på att vinna hela tävlingen. Såklart man hoppades, men då de flesta skrivit välskrivna inlägg kändes det som chansen var rätt liten. Men när Ylva ringde till oss igår eftermiddag tändes ett hopp, ringde hon för att meddela att vi vunnit? Tanken slogs bort rätt fort och jag blev besviken, ja jag skulle ljuga om jag sa något annat. Men lika snabbt blev jag glad igen för Ylva berömde mig för mina bilder och berättade hur svårt de hade haft när de skulle utse vinnaren. Valet hade tillslut stått mellan mig och Nina och när de tillslut valde Nina för att hon varit unik och skrivit ur ett barnperspektiv ville de ändå lyfta mig för alla fantastiska bilder jag tagit. Jag blev mållös. Jag förstår ju på er mina läsare att ni tycker mina bilder är bra, men att de var SÅ bra att någon vill lyfta det lite extra så här känns ju förstås väldigt stort.
 
Så vi vann inte titeln årets barnsligaste bloggare, men vi vann ett hederspris för bästa bilder. Coolt! 
 
Vill du läsa mer om Stena Lines vinnarinlägg och vinnarmotiveringen så kan du läsa HÄR.
 
Ett stort tack till Stena Line för hederspriset och den fantastiska resan vi gjort tillsammans. Även ett stort tack till alla er andra som fått iväg oss på resan samt delat alla upplevelser med oss.


Carolina

Verkligen helt fantastiska bilder du tagit men jag är ju nyfiken - vad fick ni i hederspris? Kram

Svar: Tack vad gullig du är. Vad jag förstod så är priset en resa med Stena Line färjan tur och retur. Får dock se om vi kommer kunna utnyttja det då vi inte har råd med boende och inträde till nöjesparker på Danmark i år när jag varit föräldraledig och levt på minimum. Men jag hoppas de sätter presentkortet på lång tid så vi kan få lite billigare resa när vi tänkt åka till Legoland nästa år eller året efter det som vi planerat.
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 18:02:32
BLOGG: http://carolina1979.se
Nina - Glamourmamman

Grattis till dig också :-) Jag var nästan helt säker på att DU skulle vinna, så jag blev smått chockad över beskedet igår! Och jag kan bara hålla med Stena Line - du är grym på att fota :-)

Kram Nina

Svar: Tack Nina vad gullig du är. Tror nog ingen riktigt förväntade sig att vinna och med så fina inlägg alla gjorde är jag glad att jag inte satt i juryn. Men du kändes som en solklar vinnare när motiveringen stod klar. Du var den enda som bloggade genom ditt barns perspektiv, mycket intressant att läsa, tänk så olika vi ser på saker. Njut nu av er resa. Och grattis igen.
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 18:43:09
BLOGG: http://glamourmamman.blogg.se
Synskadad fyrabarnsmamma

Vilken härlig och toppenbra resa som du och din dotter har fått varit med om!:) Minnen som alltid kommer att finnas kvar.... Ha nu en lika toppenhärlig sommarlov. Många kramar till fina du och till din fina dotter carina

Svar: Ja resan blev helt underbar. Inte konstigt man längtar tillbaka så mycket. Ha en toppen sommar du med.
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 19:48:16
BLOGG: http://carinasnilssons.blogg.se
Elin - Photos by Arvegil

Du är väl värd detta hedersomnämnande för dina fina bilder som verkligen återspeglar allt roligt ni har haft och upplevelserna ni varit med om. Kram

Svar: Tack Elin vad gullig du är <3
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 19:59:54
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Maria

Grattis till hederspriset!! Verkligen helt fantastiska bilder.

Kram kram

Svar: Tack, jätte kul att få höra att de gillas.
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 21:03:14
BLOGG: http://omlitenochmig.se
Sara - Ensamstående mamma

Vilka underbara bilder!

Svar: Tack, gullig du är.
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 21:10:25
BLOGG: http://dolphin.blogg.se
Lena

Grattis till priset för fina bilder!!!
Ha det gott!
Kram Lena

Svar: Tack snälla Lena.
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 21:20:00
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.com
EMMA

Grattis Lottiz! Dina bilder är fantastiska så du är väl värd ett hederspris!
Kram

Svar: Tack snälla Emma.
Lottiz Törnqvist

2013-06-19 / 21:29:34
BLOGG: http://mondoblog.se/deluxe

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback