Tågresa och första hotellnatten

 
Godkväll eller kanske god natt på er! Här sitter jag mitt i natten och bloggar i mörkret. I rummet ligger två barn och sussar sött. Båda troligen väldigt nöjda och trötta efter en helt fantastisk dag med massor av för oss nya intryck. Och då har knappt resan börjat!
 
Allt började i eftermiddags när vi åkte till tågstation fulla med pirran och förväntan. Redan där på tågstation mötte vi upp Helen och Frida med bloggen Stenströms bloggeria. Det visade sig rätt snabbt att barnen fann varandra och även jag och Helen kunde tjattra på rätt bra. Vi har bara sagt hej till varandra en gång tidigare och bara skrivit några rader på nätet, ändå kändes det tryggt att prata med Helen. Super härlig tjej verkligen! Och hela tågresan gick otroligt fort tyckte jag, men så är det väl när man har roligt.
 
 
 
 
Frida och Alicia var väldigt spralliga av sig båda två och de lekte att resväskorna var hästar. Tokfior!
 
 
Men lite normala (liiite) kunde de vara också....
 
 
 
När vi var framme i Göteborg tog vi vårat pick och pack och begav oss till spårvagnen som Helen hade stenkoll på att vi skulle ta för at komma till hotellet. Trots att vi har spårvagnar i vår stad var det år och dar sen vi åkte i en och nu var det så modernt att man skulle ha smsbiljett! Tog ett tag för mig innan jag fattade hur man gjorde, men sen knäckte jag nöten!
 
 
På spårvagnen fick vi super bra service av chauffören som hjälpte oss med vart vi skulle. Vi fick till och med följa med lite längre med spårvagnen en vad sista ändhållplats var för att vara säkra på att vi såg hotellet. Så himla snällt! En del människor är verkligen värda medaljer för sin vänlighet! Tack du spårvagnschaufför vad nu hette som hjälpte oss.
 
 
Till slut anlände vi till vårat Hotell Scandic Mölndal där vi skulle tillbringa vår första natt. Tänkte skriva lite mer kring våra intryck av hotellet i ett eget inlägg.
 
 
 
Väl incheckade tog vi och spanade in våra rum och sen väntade vi in våra sov-kompisar Helen Och Wilma med bloggen husnrnio som är förra årets bloggbussvinnare innan vi begav oss vidare ner till resturangen för gemenskap och kvällsmat. Medan vi väntade hann även Mira alias Tokmorsan ansluta sig så vi blev en liten skara bloggande mammor och barn som intog resturangen med gula mössor för barnen och kameror på armen i högsta hugg för de vuxna!
 
 
Det blev mycket skratt och prat. Alla bjöd på sig själva och var otroligt öppna och lättsamma som personer. Ingen av oss hade träffats förut, men ändå kändes det som man kände varandra. Otroligt lättsamt att umgås! Barnen kom också riktigt bra överens alla fyra och hade det jätte roligt. De lyckades till och med flirta in sig i köket och få glass av personalen, hehe. Ni som följer mig på Instagram vet vad jag menar för där finns bildbeviset.
 
Till slut blev jag så kissnödig och klockan började bli mycket så jag tackade för mig och begav oss till vårat rum. Och nu ska jag strax gå på date med John Blund innan det riktiga äventyret börjar imorgon. Och med tanke på alla intryck och allt vi upplevt idag så är jag otroligt spänd inför fortsättningen och vad den har att bjuda på.
 
Fortsättning följer......


ullie

ni ser ut att ha det mysigt fin a bilder
Ha en fortsatt mysig resa kramiz

Svar: Än så länge, men det är fullt upp, vill sova men måste hinna blogga med ;-)
Lottiz Törnqvist

2013-06-09 / 01:36:45
BLOGG: http://weberskold.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback