Bilderna jag valde!!!

 
 
 
 
 
 
 
....eller snarare inte valde, hahaha.
 
Vet inte vad hon börjat med för något. Räcker ut tungan titt som tätt. Tror att mamman kanske tagit lite för många kort och hon börjar tröttna. Men söt är hon ändå ;-)

Röjar tagen! Vårstädning?

Idag lyser solen ute, det är plussgrader och gräsmattan börjar synas allt mer. Det är vår i luften idag. Och klockan är snart 16.00 och det är fortfarande ljust. Älskar vårat hus när eftermiddagssolen lyser in genom vardagsrummet, huset blir så mycket finare då. Och sol det har vi i princip hela dagen riktat mot huset, på morgonen är den i köket och från middag till eftermiddag i vardagsrummet och på kvällen innan den går ner hinner den ge lite sol i sovrummet, perfekt.
 
 
Bild från i sommras när jag visade efter och förebilder på vår trädgård. Fler bilder hittar ni HÄR. I vår får jag väl ta och visa framsidan som jag skrev att jag skulle ta och visa en annan gång.
 
Idag tog lilltjejen och jag en hemma dag. Jag har hunnit röja upp i garderoben och städat i mitt datorskåp.
 
Hittade en skiva jag inte lämnat till min syster från vår höstpromenad i höstas. (Ni hittar bilder där ifrån HÄR och HÄR). Tänk så mycket som kommer fram när man röjer upp. Jag älskar ordning och reda, men senaste tiden har jag låtit alla gömda skrymmslen få växa sig till stora berg. Men idag kom lusten och energin att reda i allt det där tillbaka. Vet inte om det har med känslan av vår att göra eller om jag bara ledsnade på röran. Super skönt iaf att ha det gjort. Bara makens hylla kvar nu, men den har inte blivit röjd eller städat de senaste fyra gångerna jag städat där inne så det lär väl inte hända nu heller ;-).
 
Pilutta dig pappa!
 
Nu är det bara en låda, en garderob och ett skåp kvar att reda i och sen börja skapa lite annonser på sånt som inte ska vara kvar och går att sälja, kasta sånt som inte går att sälja och skänka sånt som inte känns värt mödan att sälja. Sen har jag ro i själen igen.
 
Någon som vet vad man gör med alla gamla gardiner och dukar man inte använder längre? Tycker det är onödigt att de ligger och tar plats och att lägga ut som annonser och sälja skulle ta mer tid en det är värt, skänker hellre bort det. Men kanske finns andra bra förslag vad man kan göra? Min svärmor pysslar en hel del så kanske kan hon återanvända dem till något. Eller är det någon som är i behov av nya gardiner, vill sy kuddar eller liknande så säg till så får du dem. (Jag betalar inget för att bli av med dem så ev frakt betalar man själv, annars finns de att hämta här).
 
Snart dags att skjutsa barn till brottningslokalen och lilltjejen börjar bli hungrig så hon ska få lite mat innan.
 
Må så gott!

BVC-besök och en drömmande tjej

En av bilderna jag tog i söndags på min lilltjej. Tycker hon ser så drömmande ut på bilden. Jag undrar vad hon tänker på.
 
Igår var vi till BVC som ni kanske sett på instagram. 10095g och 73.7cm lång är hon nu. Hon växer på bra. Är ju så roligt att få jämföra måtten med syskonen. Skulle nog säga att hon är i storlek med min 5åring som han var vid 10 månader.
 
<--- En till bild från i lördags la jag ut på min facebook, vill ni gilla den hittar ni länken dit i menyn till vänster.