Lite shimpanser

Bilder som togs på Kolmården förra torsdagen under sportlovet.
 
 
Söta små shimpansungar hängde på honornas magar. Så söta! Har ni tänkt på att alla djurs bebisar oftast är så himla söta även om de vuxna djuren inte är lika söta? Har för mig jag läst någonstans att det är för att man ska ta till sig ungen och skydda den och hjälpa den så den kan få en chans att växa upp. Typ anknytning.
 
 
Alla schimpanser ville inte bråka, men de flyttade sig långt upp och undan de som höll på och bråka och sen satt de där och iakttog dem andra. Som en publik, hehe. Tycker de ser bra malliga ut.
 
 
 
 
 
 
Hej! Pratar du med mig, he?
 
 
Mingel bland shimpanser. Eller snacka skit bakom ryggen kanske. En hänger iaf läpp.....
 
 
.....Ääääääääh
 
 
Kom an bara! Mig muckar du inte med! Jag har ögonen på dig!

Tidiga vårtecken!

Missa inte att delta i min tävling där du kan vinna en hotellövernattning i Norrköping för två personer. Klicka HÄR för att delta!
 
--------------------------------------------------------------------
 
Nu har solen lyst två dagar här hos oss efter två veckors frånvaro. Det har verkligen kännts som vår i luften när solen är framme för trots de få minusgraderna som är, värmer solen rätt bra ändå.
 
Jag har passat på att leta tidiga vårtecken. Tyvärr finns ju för mycket snö kvar så på backen lär jag inte hitta något, men det finns annat att kika efter.
 
Solen gör ju att blicken höjs upp mot luften. Och ovanför mitt huvud både hörs fågelkvitter och ses massor av små fåglar som kvittrar om att våren är nära.
 
 
Sen vart man än går så hör man dripp, dropp, dripp, dropp. På taken börjar snön försvinna och det droppar vatten från takknutarna. På vägarna börjar asfalten komma fram allt mer.
 
 
Så snart, snart är våren här. Jag känner att den kommer snart. Jag längtar!
 
--------------------------------------------------
 
Nu när ni är så många som kikat in här, vill jag även passa på att slå ett slag för bloglovin. Tycker ni om min blogg så passa på att följ mig där igenom så missar du inga inlägg. Direkt länk hittar du HÄR.

Publicitet - rolig överasskning!

Vilken trevlig överasskning som mötte mig när jag kikade in här. Statistiken har skjutit i höjden och massor med nya kommentarer, super skoj.
 
Redan när jag började läsa kommentarerna förstod jag vad som hänt. Jag har ju hamnat på blogg.se första sida IGEN, verkligen roligt.
 
Tusen tack blogg.se
 
Vill tacka er alla för de fina kommentarerna ni lämnat efter er. Samt hälsa alla nya välkomna hit och välkomna åter. Blev jätte glad över all fin respons ni lämnat.
 
Hoppas ni alla har en bra start på veckan!
 
--------------------------------------------------------------------------------
 
Har försökt publicera det här inlägget flera gånger nu, men det bara strular så hoppas det fungerar nu. Om det fungerar ska jag ge mig på att svara på era kommentarer också innan jag försöker skriva ett inlägg till. Får hoppas det går för det fungerade inte heller nyss. Frustrerande när saker inte fungerar som de ska. Är det fler som haft problem med bloggen idag?