Missa inte att tävla om ett presentkort på 300 kronor hos Partytajm.

Ni har väl inte missat tävlingen om ett presentkort på 300 kronor hos Partytajm? På lördag dras en vinnare och vinstchansen är hög då det endast är ett fåtal tävlande.
 
För att komma till tävlingen och instruktionerna klicka på bilden nedan. Och glöm inte att anmälan till tävlingen sker via länken i tävlingsinlägget. (http://www.tourn.se/anmal-bloggtavling/148/)
 

Bowling

Idag tog vi en tur till bowlinghallen. Det blev premiär att åka och bowla med barnen. Fick trevlig sällskap av min syster också så det tackar vi för.
 
 
 
För 5 åringen var det oxå premiär. Och han gilla´t :-)
 
Hejjarklacken!!!
 
Det blev en lyckad utflykt och som avslutning blev det lunch på Max innan vi for vidare hem igen. Imorgon väntar en tur till kolmårdens djurpark där vi hört att det ska finnas massor av spöken som rövat bort Bamse. Tror det kommer bli en riktigt rolig dag, utklädda har barnen bestämt att de ska vara med :-)
 
Hoppas ni alla har en fin kväll och tusen tack till alla fina kommentarer ni lämnar efter er.

Born to rule

 
Redan innan hon var född visade hon att hon är tjejen som bestämmer själv. 5 dagar över tiden kom hon tillslut, ingen av de andra tre har kommit efter beräknat datum.
 
Det är likadant nu, hon kan själv och hon är väldigt bestämd över vad hon vill. Målmedveten utan dess like. Nu har hon ju kommit på att man kan stå upp mot saker, få se allt ur ett helt annat perspektiv. Super spännande!
 
Hon hittar fler och fler ställen som hon kan ta sig upp på. Leksaker varför har hon det? De är inte ett dugg intressanta längre. Nej nu letas det ställen som man kan nå upp till, ställa sig upp vid och har man tur kan det finnas något som man inte sätt förut.
 
En sak som varit spännande är tvdosan. Plötsligt når bebisen den och man får tänka på att inte lägga dosan för nära kanten på bordet. Här om dagen blev dosan full av bebisdregel. Mysigt! Dosan tyckte inte alls om det och har sen dess inte velat fungera. Resultat? Extra motion är aldrig fel och nu får vi gå upp ur soffan varje gång vi vill byta kanal, tack skruttunge.
 
Hur som helst eftersom man bara vill stå HELA TIDEN så har dagen varit rätt gnällig idag för om hon inte kommer upp och ingen hjälper henne då gnälls det. Sen om jag får gissa så har nog bebisen rejält med träningsvärk som häver sig upp ett antal gånger hela tiden. Det skulle ju en annan få med det tempot hon håller.
 
Men söt och härlig det är hon och eftersom jag inte hunnit ta några bildbevis på krypsteg eller att hon står mot möbler (förutom en bild på instagram, lottizdays heter jag där om någon vill lägga till mig) får ni istället se hennes allra charmigaste sida från i söndags.
 
Och lägg märke till hennes vantar de stämmer in till pricken på henne. Kolla bara bilden ovan, den säger allt, haha.