Uppdaterat garderoben

Tränade innan jag blev gravid nu sista gången på friskis och svettis 3ggr/v och hade kommit igång bra då. Kostade dock aldrig på mig ordentliga träningskläder då förutom tränings BH. Denna gång är det andra bullar för ska jag ut o springa och visa när fettet dallrar då måste jag ju få se liiiite fin ut också, visst?
 
Så nu är garderoben uppdaterat med detta:
 
Ett linne, en t-shirt, ett par korta byxor och ett par långa byxor och så ett par löpskor. Allt köpt på stadium outlett.
 
Och så här sitter två av plaggen på:
 
 
Idag är jag såååå sugen på att komma ut o springa igen. Men läste någonstans att man ska vila en dag emellan. Någon som vet om det är så eller om man kan springa två dagar i rad eller fler dagar i rad?

Flyg, flyg nyckelpiga, imorgon blir det vackert väder.....

Ja förra bilden var alltså en nyckelpiga påväg att flyga ifrån mig. Det var inte helt lätt att fota de små pigorna, de skulle bara flyga iväg hela tiden, eller så ville barnen leka med dem och tog dem hela tiden och så körde jag ju med mina helt manuella inställningar vilket jag inte är helt van vid ännu så då tar det ju lite längre tid för mig o vara beredd. Som tur var fanns det så många så det var bara att leta upp en ny på ängen vi höll till på och börja om när de försvunnit sin kos.
 
Skulle vilja haft en nyckelpiga flygandes framifrån nu när de ändå ville flyga iväg från mig, men det gick inte riktigt att få till. Men jag fick jätte bra bilder ändå och är jätte nöjd med bilderna jag tog. En nyckelpiga vinkade till och med till mig, det ser ni på en av bilderna va? 
 
Älskar verkligen macrofotografering och de vackra bilder man kan få när man fotar det.
 
 
 
..... och nyckelpigan flög. Yippi vackert väder imorgon ;-)
 

Gissa vad!

Tänk att något så vackert kan vara så fult. Vad tror ni jag har fotat för något? Svaret kommer imorgon.
 
 
Idag har dagen mest bestått av att tvätta upp alla kläder, blir ju lite tvätt efter att inte tvättat på en vecka, men nu är hälften taget iaf. Även en storhandling hann vi med då kylen ekade tom så nu slipper vi vara hungriga och för mig blir det lättare att hålla en bra kost med rätt mat hemma.