En blivande artist?

November 2010 uppträdde min nu blivande 8åring för oss. Och jag fullkomligt älskar uppträdandet. Så himla duktig. Nu snart 2 år senare, undrar jag vart sången tog vägen?
 
Vad säger ni, visst är han duktig och man kan ju inte annat en att älska detta uppträdande, eller hur? :-)

Trötthet!

Idag har det varit en seg dag.
 
Inez var vaken halva natten och kunde inte sova. Vi fick henne till slut att sova i sin vagn, men då var det bara en timma kvar att sova. Och stackars Mattias fick inte ens sova den timmen. Trodde hon skulle ta igen den förlorade sömnen under dagen, men hon har knappt sovit en timma på hela dagen och tyvärr varit trött och gnällig stor del av dagen då hon behövt sova.
 
Vet inte riktigt vad som är felet!!! Funderade först på om det var öronen, men det verkar det inte vara för febern har hållt sig borta sen igår. Sen funderade jag på tänderna att dem kanske håller på o spricka igenom? Men så ikväll nu upptäckte vi massor av utslag på kroppen och när jag lättade på kläderna och smörjde in hela henne så blev hon så lugn och avslappnad så kanske kliade det på henne?
 
Hon har ju haft feber i tre dygn och följt av utslag så frågan är om det är tredagarsfeber hon haft? Vanligast är att barn mellan 6 mån och 2 år får det, men det betyder ju inte att en 5månaders inte kan få det!. Sen står det att utslagen inte kliar, men det borde ju också vara inviduellt som med allt annat! Så vad tror ni är det tredagarsfeber hon haft? 
 
Jaja nu sover hon iaf med insmörjd kropp och för säkerhetsskull fick hon en panodilsupp innan läggdags också. Hoppas den här natten blir lugnare nu!!!
 
Och trots trötthet så har jag även hunnit med att ta tag i alla milijoner ton kläder som låg utspritt i hela garderoben. Så nu vet jag vad som finns och vad som ska säljas av med. Är ju en hel del som ska säljas för nu ska inget sparas längre mer en det Inez kan tänkas ha sen. Det mesta ska jag prova att sälja på klädbytardagen i slutet av september, men sen har jag ett gäng pojkkläder i storlek 62-74 som jag tänkte försöka sälja på nätet.
 
Så är det någon som behöver pojkkläder i storlek 62-74 hojta, kommer sälja det för en billig peng och det mesta i toppskick.
 
Garderoben hade föresten ett golv överasskande nog ;-). Fint blev det, men mer behöver tas bort för att det ska se ut som man har ordning och reda och ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar ordning och reda och att det absolut inte får vara stökigt här för då blir jag tokig, hehe.
 

Bjuder på en gammalbild från arkivet när lilltjejen bara var 10 dagar gammal. Tänk vad fort tiden går.

Liseberg

Inte nog med att vi var på bröllop i lördags. I söndags tog vi en sväng till Liseberg innan vi drog oss hemåt igen, inte konstigt vi var trötta i måndags! 
 
Vädret lovade regn och åska, men dagen blev helt perfekt med solsken och lagom temperatur. Det var inte alls långa köer vilket var skönt.
 
I den här familjen är vuxen som barn tokiga i karuseller och jag tog igen mig från förra året då Inez låg i magen och gjorde att jag inte kunde åka "värstingarna". Åkte både kanonen och Atmos fear i år vilka också var de allra roligaste, riktigt pirr i magen. Alicia var inte sen med att hänga på. 9 år och åker med glädje de största karusellerna. Liam åkte Balder och hade säkert åkt de andra med om han haft längden inne.
 
Dagen sprang iväg och till sist var vi tvugna att bege oss hemmåt.
 
 


Jag var motvillig att åka den här karusellen, men vad gör man inte för sina barn när deras pappa vägrar. Men det var rätt roligt ändå när vi väl åkte den. Mest för att jag slapp bli blöt tror jag, medan barnen blev dyngsura *mohaha*.
 
Lilltjejen sov en stor del av dagen, förmodligen utslagen av bröllopsfesten då hon var vaken långt in på kvällen. Men så sista timmen var hon med och tittade nyfiket på allt runtomkring. Vi får väl se om hon blir lika karusell tokig som sina syskon och föräldrar när hon blir större.
 
 
Denna resan får avsluta sommaren och så välkomnar vi hösten istället.